Η σχεδιάστρια Ελενα Σουλιώτη μας αποκαλύπτει πώς εμπνεύστηκε κολεξιόν νυφικών «LE SPOSE DI ELENA»
«Στην καρδιά του χειμώνα, ο λαμπερός ήλιος με τον καταγάλανο αττικό ουρανό συνωμότησαν για να πραγματοποιήσω μαζί με μια ομάδα άξιων συνεργατών τη φωτογράφιση ενός μικρού δείγματος της συλλογής μου για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017.
Η λαμπερή ηλιοφάνεια ανέδειξε μοναδικά τις ανάλαφρες μεταξωτές δημιουργίες μου και τα ανάγλυφα απλικαρισμένα χειροποίητα λουλούδια που αποτελούν την τελευταία αγαπημένη μου εφαρμογή πάνω σε αραχνοΰφαντα πολυτελή υφάσματα.
Εξακολουθώ να σχεδιάζω και να δημιουργώ πρωτοποριακά αλλά συγχρόνως διαχρονικά νυφικά, προσπαθώντας να ικανοποιήσω τις επιθυμίες κάθε μέλλουσας νύφης. Αυτή είναι μια μικρή γεύση από την πλούσια συλλογή μου για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας