Χαλκιδική: H Πυροσβεστική απεγκλώβισε 14 άτομα από λεωφορείο του ΚΤΕΛ
Συνολικά 14 άτομα, όλα καλά στην υγεία τους, απεγκλώβισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από λεωφορείο ΚΤΕΛ που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Ιερισσός.
Συνολικά 14 άτομα, όλα καλά στην υγεία τους, απεγκλώβισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από λεωφορείο ΚΤΕΛ που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Ιερισσός.
Το λεωφορείο εξετράπη της πορείας του, στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Αρναίας-Παλαιόχωρας και έγειρε στο πρανές του δρόμου από την πλευρά που είναι οι πόρτες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν οι επιβάτες.
Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με 3 οχήματα απεγκλώβισαν τους 12 επιβάτες, τον οδηγό και τον ελεγκτή, κανένας από τους οποίους δεν τραυματίστηκε.
Μεταφέρθηκαν στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αρναίας, απ’ όπου περιμένουν άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να φτάσουν στον προορισμό τους.
Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό 10 κτηνοτρόφων στο όρος Δραγουντέλι του Νέου Μαρμαρά, στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέρος του δρόμου έχει ανοίξει και κάποιοι από αυτούς επέλεξαν να φύγουν με δικό τους μέσο.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας