Χρυσόγονος: Ο Τσίπρας ενημερώνεται από τον Καρανίκα για τα ευρωπαϊκά
Ο πρωθυπουργός επιλέγει άλλους για να ενημερωθεί, διαμαρτυρήθηκε μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξής του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος. «Ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών» ήταν το σχόλιο κυβερνητικών κύκλων.
Ο πρωθυπουργός επιλέγει άλλους για να ενημερωθεί, διαμαρτυρήθηκε μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξής του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος. «Ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών» ήταν το σχόλιο κυβερνητικών κύκλων.
Το θέμα ανέκυψε νωρίτερα, όταν σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε, μεταξύ άλλων:
«Δυο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από τον Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε κατ’ ίδιαν τον έχω δει» ανέφερε, για να προσθέσει: «προφανώς ενημερώνεται (σ.σ. ο πρωθυπουργός) για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου».
Σε ερώτηση αν πιστεύει πως ενοχλεί με αυτά που κατά καιρούς αναφέρει, απάντησε: «Αυτό που πιστεύω το λέω, δεν κρύβομαι. Από εκεί και πέρα, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.»
Εμφανώς ενοχλημένοι κυβερνητικοί κύκλοι απαντούσαν λίγη ώρα μετά ότι ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών.
Αλλωστε, εξηγούσαν οι ίδιοι κύκλοι, αν ήθελε ο ευρωβουλευτής να συναντήσει τον πρωθυπουργό, θα μπορούσε να τον δει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- To σκάνδαλο Μογκερίνι «κατάπιε» την ευρωπαϊκή συμφωνία κατά της διαφθοράς
- O Γ.Γ. της FIBA Ανδρέας Ζαγκλής για την πιθανή ημερομηνία έναρξης του ΝΒΑ Europe
- Ούτε κρύο, ούτε χιλιόμετρα: «Ερυθρόλευκη» η εξέδρα και στην Αστάνα (pics)
- Τυχαίες μεταλλάξεις μετατρέπουν το σώμα μας σε γενετικό μωσαϊκό
- Θεσσαλονίκη: Πτώση μεγάλου δένδρου στη Χαριλάου – Καταπλάκωσε σταθμευμένα αυτοκίνητα
- Ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις βάζει στη θέση του τον Ταραντίνο – Kοκαΐνη, τοξικότητα, IDF και ενόχληση με όλα
- Ρωσία: Νεκρά τα μέλη του πληρώματος του στρατιωτικού μεταγωγικού που συνετρίβη κοντά στη Μόσχα
- Έφοδος του ελληνικού FBI στις φυλακές Κασσάνδρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442