Πρόστιμο 29.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για τα καπνογόνα
Με πρόστιμο 29.000 ευρώ τιμώρησε τον Ολυμπιακό ο αθλητικός δικαστής της Super League, για τη χρήση των καπνογόνων που έγιναν αιτία διακοπής του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τρεις φορές. Το δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτριας ανακοίνωσε τις ποινές για τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής, η εκδίκαση των οποίων έγινε την περασμένη Πέμπτη. Πρόστιμο επιβλήθηκε, επίσης, στις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλής, για τη συμπεριφορά των οπαδών τους.
Με πρόστιμο 29.000 ευρώ τιμώρησε τον Ολυμπιακό ο αθλητικός δικαστής της Super League, για τη χρήση των καπνογόνων που έγιναν αιτία διακοπής του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τρεις φορές.
Το δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτριας ανακοίνωσε τις ποινές για τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής, η εκδίκαση των οποίων έγινε την περασμένη Πέμπτη.
Πρόστιμο επιβλήθηκε, επίσης, στις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλής, για τη συμπεριφορά των οπαδών τους.
Η απόφαση:
«Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 23/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 23/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 3592/16/2096653 από 24/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.
Β) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 22/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2247/16/2090446 από 24/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.
Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 24/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 24/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.
Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 23/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 23/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ.
Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 23/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 23/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/2/44/1/4-λγ από 25/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι εννέα χιλιάδων ευρώ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο εμβολιασμός
- Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442