Επιστρέφει η Μαίρη Πόππινς με νέα ταινία τα Χριστούγεννα του 2018
Η είδηση είναι χαρούμενη: Η Disney ετοιμάζει πυρετωδώς τη συνέχεια της Μάιρη Πόππινς, η οποίαθα βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2018. Πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας θα είναι η Εμιλι Μπλαντ (αγγλοαμερικανίδα γεννημένη στη Μεγάλη Βρετανία, τουλάχιστον, προκειμένου να αποφευχθεί η αγγλική οργή), η οποία έχει συνεργαστεί με τον Ρομπ Μάρσαλ αλλά και τους δυο […]
Η είδηση είναι χαρούμενη: Η Disney ετοιμάζει πυρετωδώς τη συνέχεια της Μάιρη Πόππινς, η οποίαθα βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2018.
Πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας θα είναι η Εμιλι Μπλαντ (αγγλοαμερικανίδα γεννημένη στη Μεγάλη Βρετανία, τουλάχιστον, προκειμένου να αποφευχθεί η αγγλική οργή), η οποία έχει συνεργαστεί με τον Ρομπ Μάρσαλ αλλά και τους δυο παραγωγούς, Τζον ΝτεΛούκα και Μαρκ Πλατ, στο «Into the Woods» κι όλοι δηλώνουν ότι η εμπειρία τούς έμεινε αξέχαστη.
Η ταινία θα είναι μιούζικαλ, με πρωτότυπη μουσική από τον Μαρκ Σέιμαν και τραγούδια από τον Σέιμαν και τον βραβευμένο με Τόνι Σκοτ Γουίτμαν.
Ενας ακόμα ηθοποιός έχει προστεθεί στο καστ, ο Λιν-Μανουέλ Μιράντα που θα υποδύεται τον Τζακ (το αντίστοιχο του Μπερτ του Ντικ Βαν Ντάικ), τον φίλο της Μάιρη Πόππινςο οποίος, όταν δεν ανάβει τις λάμπες του δρόμου, όπως είναι η δουλειά του, τη βοηθά στα μαγικά της κόλπα.
Η Τζούλι Αντριους, η «αυθεντική» Μάιρη Πόππινςπου τιμήθηκε με Οσκαρ για το ρόλο της αυτόν και συντρόφευσε τα παιδικά κι ενήλικα όνειρά μας και ο Ντικ Βαν Ντάικ, ο καπνοδοχοκαθαριστής Μπερτ, ακούγεται πως θα εμφανίζονται στην καινούρια ταινία για την αξεπέραστη γκουβερνάντα που ετοιμάζει η Disney.
Η δράση θα εκτυλίσσεται στο Λονδίνο της οικονομικής κρίσης 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, καθώς, με βάση πάντα τα βιβλία της Π.Λ. Τράβερς, η Μάιρη Πόππινςσυνεχίζει τις περιπέτειές της με την οικογένεια Μπανκς:
Η Τζέιν κι ο Μάικλ έχουν πια μεγαλώσει (ο Μάικλ έχει ήδη τρία παιδιά) και δέχονται επίσκεψη από τη Μάιρη Πόππινςαμέσως μετά από μια μεγάλη προσωπική τους απώλεια. Με τις μαγικές της ικανότητες, η Μάιρη Πόππινςθα βοηθήσει την οικογένεια να ξαναβρεί τη χαρά και το κέφι που λείπει από τη ζωή της.
Στην ταινία θα εμφανίζεται και η Μέριλ Στριπ, ως (εκκεντρική, ασφαλώς), εξαδέλφη της Μάιρη Πόππινς.Νέα προσθήκη στο καστ ο Κόλιν Φερθ (χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί, όμως, η συμφωνία), ο οποίος προορίζεται για το ρόλο του αυστηρού Γουίλιαμ Γουέδερολ Γουίλκινς, Προέδρου της τράπεζας Fidelity Fiduciary.
- Γάζα: Ο Τραμπ έχει προτείνει σε Πούτιν, Ουκρανούς και… Νετανιάχου να συμμετάσχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 2,9% στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο – Στο 1,9% στην ευρωζώνη
- Αιγάλεω: Άγρια επίθεση σε οδηγό ταξί – «Ένιωσα να τρέχει αίμα από το πηγούνι και την κοιλιά»
- Wikipedia, ετών 25: Μπορεί να επιβιώσει η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου στην εποχή του AI;
- Βασίλης Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»
- Εάν η μείωση του λειτουργικού κόστους είναι σκοπός μιας επιχείρησης, το αυτόνομο SOC είναι η λύση
- Χολ για τη μεταγραφή του Τζόουνς: «Είναι καλό για όλους μας ότι ήρθε στον Ολυμπιακό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442