Μετά το σάλο που προκάλεσε στον κόσμο της πυγμαχίας η παραδοχή του Βρετανού παγκόσμιου πρωταθλητή, Τάισον Φιούρι, ότι το τελευταίο εξάμηνο κάνει συστηματική χρήση κοκαΐνης, ο 28χρονος πυγμάχος ανακοίνωσε πως αποσύρεται από όλους τους αγώνες, προκειμένου να ενταχθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης. Η ανακοίνωση του Φιούρι πρόλαβε τη σημερινή απόφαση της αγγλικής ομοσπονδίας του αθλήματος να του αφαιρέσει την άδεια.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.
Παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις των Ντόντσιτς και Τζέιμς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 132-119 και πέρασαν στον ημιτελικό του NBA Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που ισοφάρισαν ένα ιστορικό ρεκόρ.