Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο φως υπόθεση αρπαγής εξάχρονης στον Τύρναβο

Στο φως υπόθεση αρπαγής εξάχρονης στον Τύρναβο

Για αρπαγή ενός εξάχρονου κοριτσιού συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ένα ζευγάρι σε οικισμό Ρομά στον Τύρναβο Λάρισας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, 42χρονος και 41χρονη που συμβιώνουν κατακρατούσαν στο σπίτι τους το κοριτσάκι, χωρίς αυτό να είναι βιολογικό τέκνο τους.

Για αρπαγή ενός εξάχρονου κοριτσιού συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ένα ζευγάρι σε οικισμό Ρομά στον Τύρναβο Λάρισας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, που διερεύνησε σχετικές πληροφορίες, 42χρονος και 41χρονη που συμβιώνουν κατακρατούσαν στο σπίτι τους το κοριτσάκι, χωρίς αυτό να είναι βιολογικό τέκνο τους.

Αυτό διαπίστωσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας που έκαναν έρευνα στην κατοικία του ζευγαριού στον Τύρναβο. Εκεί βρήκαν και την ανήλικη, που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Στο πλαίσιο της έρευνας στο σπίτι των δύο συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν νάιλον συσκευασία με αποξηραμένο χασίς βάρους 29 γραμμαρίων, δύο τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ρολόι χειρός και δύο κινητά τηλέφωνα.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στην περιοχή, διέφυγε, κλέβοντας το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο 37χρονου, ένας 34χρονος που κρυβόταν στο σπίτι του 42χρονου. Εντοπίστηκε τελικά λίγο αργότερα στην ευρύτερη περιοχή και συνελήφθη. Όπως προέκυψε, σε βάρος του εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης των ανακριτών Λάρισας, για συγκρότηση-διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας συνεχίζει τις έρευνες για τον προσδιορισμό των στοιχείων ταυτότητας του κοριτσιού, καθώς και για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες το παιδί βρέθηκε στην κατοχή του ζευγαριού. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, καταγγελία για εξαφάνιση-αρπαγή παιδιού τον τελευταίο καιρό δεν έχει γίνει.

H Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τρεις φωτογραφίες του κοριτσιού με σκοπό, όπως επισημαίνει, «τη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας της ανήλικης και των βιολογικών γονέων της, καθώς και στον εντοπισμό αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών της».

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, με δικογραφία σε βάρους τους κατά περίπτωση για αρπαγή ανηλίκων, υπόθαλψη εγκληματία, παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και κλοπή.

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2013, στο σπίτι 39χρονου και 40χρονης στον οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα, βρέθηκε ένα τετράχρονο ξανθό κορίτσι. Η υπόθεση της μικρής «Μαρίας» είχε συγκλονίσει τότε το πανελλήνιο, καθώς, όπως αποδείχθηκε, οι δύο συλληφθέντες δεν ήταν οι βιολογικοί γονείς του κοριτσιού, που φιλοξενείται έκτοτε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024