Αιτήσεις δέχεται το 6o Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου
Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας AIDFF. Πρόκειται για ένα Φεστιβάλ, το οποίο προωθεί την ιδέα του ψηφιακού κινηματογράφου και περιλαμβάνει ταινίες μυθοπλασίας, τεκμηρίωσης, κινουμένων σχεδίων πειραματικές, video art , video dance και σπουδαστικές ταινίες που δημιουργήθηκαν με την χρήση των νέων ψηφιακών μέσων. Θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο […]
Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας AIDFF.
Πρόκειται για ένα Φεστιβάλ, το οποίο προωθεί την ιδέα του ψηφιακού κινηματογράφου και περιλαμβάνει ταινίες μυθοπλασίας, τεκμηρίωσης, κινουμένων σχεδίων πειραματικές, video art , video dance και σπουδαστικές ταινίες που δημιουργήθηκαν με την χρήση των νέων ψηφιακών μέσων.
Θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2017 στους κινηματογράφους Αλκυονίδα και Στούντι, ενώ θα δοθούν τα εξής βραβεία:
Α’ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους, Β’ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους, Γ’ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους, Καλύτερης Tαινίας Τεκμηρίωσης, Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλύτερης Σκηνογραφίας, Καλύτερου Video Art, Καλύτερου Video Dance, Καλύτερου Πειραματικού, Καλύτερου Κινούμενου Σχεδίου, Καλύτερης Ερμηνείας, Καλύτερης Φωτογραφίας, Καλύτερου Μοντάζ, Καλύτερου Σεναρίου, Καλύτερης Μουσικής,Τιμητικές Διακρίσεις.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου πέτυχε μια ευθυγράμμιση της σύγχρονης κινηματογραφικής πραγματικότητας στην Ελλάδα με τις μεγάλες εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο ως προς τον Κινηματογράφο, ο οποίος σταθερά βαδίζει προς την Ψηφιακή του Εποχή αι αποτελεί πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα γνωρίζοντας ταυτόχρονα μεγάλη ανταπόκριση από δημιουργούς όλου του κόσμου.
Το 5ο Φεστιβάλ φιλοξένησε πάνω από 150 ταινίες από 40 χώρες με 70 να κάνουν την πρεμιέρα τους στην Ελλάδα .Αξιοποιώντας την διεθνή του αναγνώριση θα απονείμει για δεύτερη φορά και το βραβείο Rising Star Award σε συνεργασία με το βρετανικό ίδρυμα MMBF
Διεξάγεται με την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και έχει την Υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τoν Οργανισμό KOYINTA και Tickets Tickets και έχει συνεργαζόμενες εταιρείες και πολιτιστικούς ανταποκριτές σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και σε διάφορες χώρες του κόσμου.
Αιτήσεις Συμμετοχής και τον κανονισμό μπορείτε να βρείτε στο ιστότοπο του Φεστιβάλ www.aidff.com
Το φεστιβάλ θα δέχεται αιτήσεις μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.
entertainment.in.gr
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)






















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442