Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του πρώην προέδρου της Παναχαϊκής, Πότη Τσιριμπή, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα.
Μέλος της οικογένειας του πήγε την Πέμπτη στην Αστυνομία και έκανε δήλωση εξαφάνισης.
Η τελευταία φορά που επικοινώνησε με τους οικείους του ήταν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη του.
Ο κ. Τσιριμπής είχε πάει την Κυριακή στην Λάρισα για να παρακολουθήσει αγώνα ενώ το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, εθεάθη στον Πειραιά σε νυχτερινό κέντρο.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.