Χειρότερο ξεκίνημα από τη σεζόν 2010/2011 η Μπαρτσελόνα
Η ισοπαλία (1-1) της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι το τελευταίο επεισόδιο από το ασταθές ξεκίνημα των πρωταθλητών στη La Liga. Οι Καταλανοί έχουν συγκεντρώσει 4 από τους πιθανούς 9 βαθμούς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Η ισοπαλία (1-1) της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι το τελευταίο επεισόδιο από το ασταθές ξεκίνημα των πρωταθλητών στη La Liga. Οι Καταλανοί έχουν συγκεντρώσει 4 από τους πιθανούς 9 βαθμούς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Η Μπάρτσα κέρδισε την Μπέτις (6-2) και έχασε από την Αλαβές (1-2), σε ένα απολύτως απροσδόκητο «στραβοπάτημα».
Ο επόμενος αγώνας πρωταθλήματος της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου θα είναι στις 15 Οκτωβρίου, όταν θα υποδεχθεί την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
Παρόμοιο ξεκίνημα είχαν κάνει οι Καταλανοί την σεζόν 2010/11 με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο τους, τότε που στην συνέχεια έκαναν το ρεκόρ των 16 σερί νικών στη La Liga.
Επίσης η Μπαρτσελόνα είναι η τρίτη ομάδα, που έχει δεχτεί τα περισσότερα εντός έδρας γκολ, πίσω από Βαλένθια (7) και Θέλτα (6).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Θρήνος στις κηδείες των μαθητριών που σκοτώθηκαν στο σχολείο θηλέων
- Μέση Ανατολή: Σχέδια fuel pass αν αυξηθούν οι τιμές των καυσίμων
- Γυαλιά, καρφίτσες, μενταγιόν: Η ΑΙ φέρνει κύμα νέων gadget
- Η Φλαμένγκο νίκησε με 8-0 και απέλυσε τον Φιλίπε Λουίς
- Μέση Ανατολή: Τι λένε τα κόμματα για τις εξελίξεις
- Ασύρματο εμφύτευμα στον αμφιβληστροειδή προσέφερε όραση σε τυφλά άτομα
- Αγγελική Νικολούλη: Στην πρεμιέρα της ταινίας που σκηνοθέτησε ο γιος της Κωνσταντίνος Μουσούλης
- Η Γιουβέντους ανανέωσε το συμβόλαιο του ΜακΚένι (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442