Η Σεούλ «βλέπει» και νέα πυρηνική δοκιμή από το καθεστώς της Β.Κορέας
Έτοιμη για μια ακόμα πυρηνική δοκιμή είναι η Β.Κορέα, σύμφωνα τουλάχιστον με τις εκτιμήσεις που διατυπώνει η κυβέρνηση της Νοτίου Κορέας. Πηγές του υπουργείου Άμυνας υποστηρίζουν ότι το καθεστώς μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα αδρανές τούνελ δοκιμών.
Έτοιμη για μια ακόμα πυρηνική δοκιμή είναι η Βόρειος Κορέα, σύμφωνα τουλάχιστον με τις εκτιμήσεις που διατυπώνει η κυβέρνηση της Νοτίου Κορέας.
Πηγές του υπουργείου Άμυνας υποστηρίζουν ότι το καθεστώς μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα αδρανές τούνελ δοκιμών που βρίσκεται σε ορεινή περιοχή μυστικών δοκιμών.
Εν τω μεταξύ, την Τρίτη θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις των βομβαρδιστικών Β-1Β των ΗΠΑ πάνω από την κορεατική χερσόνησο, σε μια κίνηση επίδειξης δύναμης κατά της Β.Κορέας.
Η συγκεκριμένη επιχείρηση καθυστέρησε, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Γκουάμ από όπου θα απογειωθούν.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας