
Το «Χειρόγραφο» με τη Χαρούλα Αλεξίου ξανά στη σκηνή
Το επιτυχημένο «Χειρόγραφο» της Χαρούλας Αλεξίου, μετά την περσινή μεγάλη ανταπόκριση του κοινού θα επαναληφθεί από τις 13 Οκτωβρίου για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου.
Το επιτυχημένο «Χειρόγραφο» της Χαρούλας Αλεξίου, μετά την περσινή μεγάλη ανταπόκριση του κοινού θα επαναληφθεί από τις 13 Οκτωβρίου για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου.
Η Χάρις Αλεξίου διηγείται και τραγουδάει στιγμές από τη ζωή της. Ο Γιώργος Νανούρης σκηνοθετεί αυτή την προσωπική μουσικοθεατρική παράσταση.
Μόνη στη σκηνή με ένα βιολοντσέλο, ένα ακορντεόν και μια κιθάρα, πιάνει το νήμα από τα παιδικά της χρόνια ως σήμερα και μας αποκαλύπτει πώς η μικρή Χαρίκλεια έγινε η Χάρις Αλεξίου.
Εικόνες, μνήμες, λόγια που δεν έχουν ειπωθεί, στιγμές μιας ζωής, φυλαγμένα γράμματα, σημειώματα, όνειρα, εφιάλτες, προηγούμενες ζωές, έρωτες, χαμόγελα, συναυλίες, ταξίδια, οι άντρες, τα τραγούδια, ο πατέρας, η λύτρωση, τα θέλω, τα πρέπει, η γλύκα, το γέλιο, η μνήμη, το χώμα, η χαρά, το σώμα, η ψυχή, το μυαλό, η φωνή.
Mια εξομολόγηση σε ένα Χειρόγραφο.
Συντελεστές
Κείμενο-Ερμηνεία: Χάρις Αλεξίου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης
Σύνθεση κειμένων- επιλογή τραγουδιών: Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Νανούρης
Μουσικοί:
Παναγιώτης Τσεβάς: ακορντεόν-πιάνο
Γιώργος Λιμάκης: Κιθάρα
Αναστάσης Μισυρλής : Βιολοντσέλο
Σκηνικά: Δήμητρα Σπυρίδωνος
Φωτισμοί: Σοφία Αλεξιάδου
Ήχος: Μανώλης Ολλανδέζος
Βοηθός σκηνογράφου: Ελεάνα Δημοπούλου
Διεύθυνση παραγωγής: Τζωρτζίνα Δαλιάνη
Συντονισμός παραγωγής: Αλεξάνδρα Μουζακίτη
entertainment.in.gr
- ΗΠΑ: 16χρονος βίασε και έπνιξε την 18χρονη θετή αδελφή του
- Η γη της ελιάς: Μυστικά και προδοσίες ανατρέπουν τις ισορροπίες
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Επιστημονική παρέμβαση στο Δήμο Παγγαίου για την πρόληψη φυσικών κινδύνων
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Τουρκία: Βίντεο από τη στιγμή που ένοπλος εισβάλλει σε λύκειο και ανοίγει πυρ
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος για τη δολοφονία του 64χρονου στην Ευκαρπία – Αρνείται τις κατηγορίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442