Σεισμός των 6,0 βαθμών στη βορειοανατολική Ιαπωνία
Σεισμική δόνηση μεγέθους 6 βαθμών, η τρίτη μέσα σε διάστημα τριών ημερών στην ίδια περιοχή, σημειώθηκε σήμερα στη βορειοανατολική Ιαπωνία, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές. Από τον σεισμό δεν προκλήθηκαν ζημιές και δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 6 βαθμών, η τρίτη μέσα σε διάστημα τριών ημερών στην ίδια περιοχή, σημειώθηκε σήμερα στη βορειοανατολική Ιαπωνία, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.
Από τον σεισμό δεν προκλήθηκαν ζημιές και δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε στη θάλασσα, σε απόσταση περίπου 170 χιλιομέτρων από την πόλη Μιγιάκι, ανέφερε η αμερικανική γεωλογική υπηρεσία USGS. Όπως και η προηγούμενη δόνηση των 5,3 βαθμών που σημειώθηκε την Παρασκευή, ο νέος σεισμός είχε εστιακό βάθος μόλις 10 χιλιομέτρων.
Η Ιαπωνία βρίσκεται ακριβώς στα όρια τεσσάρων τεκτονικών πλακών. Στην περιοχή αυτή καταγράφεται κάθε χρόνο το 20% των ισχυρότερων σεισμών που σημειώνονται σε όλο τον κόσμο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας