Στο Δημαρχείο Αργυρούπολης-Ελληνικού εισέβαλαν αντιεξουσιαστές
Στο Δημαρχείο της Αργυρούπολης - Ελληνικού εισέβαλαν το πρωί της Τρίτης περίπου 15 άτομα που φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι διαμαρτύθηκαν για τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στο πρώην αεροδρόμιο.
Στο Δημαρχείο της Αργυρούπολης εισέβαλλαν το πρωί της Τρίτης περίπου 15 άτομα που φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι εισέβαλαν στο Δημαρχείο διαμαρτυρόμενοι για την ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού, καθώς και για τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων που έχουν βρει προσωρινή στέγη στο πρώην αεροδρόμιο.
Τελικά, μετά από σύντομη παραμονή τους, οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας