Μέσα στην βροχή χιλιάδες Αργεντίνοι ζήτησαν από τον Μέσι να μείνει στην εθνική
Διαδήλωση αγάπης και υποστήριξης μέσα στη βροχή. Δείγματα της μεγάλης λατρείας για τον Λιονέλ Μέσι στην Αργεντινή. Σχεδόν μια εβδομάδα από την ανακοίνωση της απόφασής του, να αφήσει την εθνική ομάδα, οι Αργεντινοί δεν σταμάτησαν να δείχνουν την υποστήριξή τους στον επιθετικό της Μπαρτσελόνα, που δεν τα κατάφερε στον τρίτο συνεχόμενο τελικό με την Αργεντινή, τα δύο τελευταία χρόνια. Για δεύτερη φορά από την Χιλή και αυτή στα πέναλτι στο Copa America Centenario.
Διαδήλωση αγάπης και υποστήριξης μέσα στη βροχή. Δείγματα της μεγάλης λατρείας για τον Λιονέλ Μέσι στην Αργεντινή. Σχεδόν μια εβδομάδα από την ανακοίνωση της απόφασής του, να αφήσει την εθνική ομάδα, οι Αργεντινοί δεν σταμάτησαν να δείχνουν την υποστήριξή τους στον επιθετικό της Μπαρτσελόνα, που δεν τα κατάφερε στον τρίτο συνεχόμενο τελικό με την Αργεντινή, τα δύο τελευταία χρόνια. Για δεύτερη φορά από την Χιλή και αυτή στα πέναλτι στο Copa America Centenario.
Στον εμβληματικό Οβελίσκο του Μπουένος Αϊρες και παρά τη συνεχή βροχή, μετά από πρόταση στο Facebook χιλιάδες Αργεντινοί συγκεντρώθηκαν για να ζητήσουν από τον Μέσι να μην εγκαταλείψει την εθνική. Η βροχή στην πρωτεύουσα, σε καμία στιγμή δεν αποθάρρυνε τους πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί στο σταυροδρόμι της ιστορικής οδού Corrientes και 9 de Julio. Ενώ ο Μέσι είναι σε διακοπές στις παραδεισένιες παραλίες στις Μπαχάμες, στην Αργεντινή προσπαθούν να του στείλουν μηνύματα. Η εκστρατεία ξεκίνησε από το Facebook με σύνθημα «Όλοι στον Οβελίσκο: να μην φύγει ο Μέσι».
Με ομπρέλες και σημαίες στο χέρι, πλημμύρισαν τους δρόμους, τραγουδώντας για τον αγαπημένο τους ήρωα. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, και ο Μαραντόνα έφυγε από την εθνική, αλλά γρήγορα επέστρεψε, κάτι που περιμένουν να συμβεί και με τον Μέσι, έχοντας μπροστά την πρόκληση του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018.
Το Μπουένος Αιρες είναι γεμάτο αφίσες που προτρέπουν τον Αργεντινό να αλλάξει απόφαση, να μην αφήσει την εθνική, τα κοινωνικά δίκτυα και ακόμα και ο Πρόεδρος της χώρας Μαουρίτσιο Μάκρι, ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να τον δουν ξανά με την φανέλα της εθνικής τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρωσία: Ο Πούτιν θεωρεί «ύψιστη προτεραιότητα» την ανάπτυξη των πυρηνικών δυνάμεων της χώρας
- Βενεζουέλα: Αποφυλακίστηκαν άλλοι 23 πολιτικοί κρατούμενοι βάσει του νόμου περί αμνηστίας
- Μεξικό: Οι ΗΠΑ προτρέπουν τους Αμερικανούς «να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια»
- Βενεζουέλα: Απεργία πείνας ξεκίνησαν πάνω από 200 κρατούμενοι που δεν καλύπτονται από την αμνηστία
- Μεξικό: Κύμα βίας πυροδοτεί ο θάνατος του Ελ Μέντσο – Εκκληση για ψυχραιμία από τη Σέινμπαουμ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος
- WhatsApp: Ανακοίνωσε πρόσβαση στο ιστορικό ομαδικών μηνυμάτων
- Δασμοί Τραμπ: Νέος γύρος αντιδράσεων από εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)












































![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442