Θριαμβολογεί ο Φάρατζ και ζητά το «κεφάλι» του Κάμερον
Πανηγυρικούς τόνους κράτησε ο αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού UKIP Νάιζτελ Φάρατζ μετά την κάλπη του «Φεύγουμε», καλώντας τον βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον να παραιτηθεί ώστε να έρθει «ένας πρωθυπουργός του Brexit» -ενώ βλέπει «θάνατο της ΕΕ» και ζητά να κηρυχθεί... ημέρα ανεξαρτησίας η 23η Ιουνίου. Στους κυβερνώντες Συντηρητικούς πάντως, όσοι είχαν στηρίξει την έξοδο από την ΕΕ επανεπιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη τους στον Κάμερον.
Πανηγυρικούς τόνους κράτησε ο αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού UKIP Νάιζτελ Φάρατζ μετά την κάλπη του «Φεύγουμε», καλώντας τον βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον να παραιτηθεί ώστε να έρθει «ένας πρωθυπουργός του Brexit» -ενώ βλέπει «θάνατο της ΕΕ» και ζητά να κηρυχθεί… ημέρα ανεξαρτησίας η 23η Ιουνίου.
Στους κυβερνώντες Συντηρητικούς πάντως, όσοι είχαν στηρίξει την έξοδο από την ΕΕ επανεπιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη τους στον Κάμερον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευλογιά προβάτων: Τα ποσά και οι δικαιούχοι των αγροτικών αποζημιώσεων για το χαμένο εισόδημα
- «Οι εθελοντές είναι συχνά οι πρώτοι που δρουν σε στιγμές κρίσεων»
- H Κυπριακή Ομοσπονδία καλεί τον Ολυμπιακό να παίξει στη Λεμεσσό αντί για το ΣΕΦ
- Θρήνος στην κηδεία του 24χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις
- «Φαίνεται τόσο υπέροχος» – Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του (και σε τρελή φόρμα)
- Τι είπε ο Σπανούλης για τη μεγάλη νίκη επί της Παρί και τη μεταγραφή του Τζόσεφ
- Κικίλιας: «Η ασφάλεια των επιβατών είναι πρώτα και πάνω από όλα» – Τι είπε για αγρότες και Τσίπρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442