Ο Γιάννης Αναστασίου είναι, σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ, το φαβορί για ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρόντα. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού είναι στις τελικές επαφές με την ολλανδική ομάδα και αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Αναστασίου έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα, αφού αγωνίστηκε στη Ρόντα από το 2000 έως το 2004, σκοράροντας 48 γκολ σε 114 συμμετοχές.
Σαράντα και πλέον χρόνια μετά τη λειτουργία του Ιωάννη Παύλου Β΄, το ιστορικό στάδιο της Μαδρίτης επιστρέφει στο επίκεντρο ενός παπικού γεγονότος παγκόσμιας εμβέλειας
Χαμός στο Παρίσι, καθώς ξέσπασαν άγρια επεισόδια και υπήρξαν συλλήψεις από τις αστυνομικές δυνάμεις σε οπαδούς της Σενεγάλης, που πανηγύριζαν τη νίκη της χώρας του στο Κόπα Άφρικα.