Παναγούλης κατά Παππά: Θέλει να γίνει γκαουλάιτερ των ιδιωτικών καναλιών
Σκληρή γλώσσα κατά του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά χρησιμοποίησε ο ανεξάρτητος βουλευτής (εκλεγμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ) Στάθης Παναγούλης. «Εκτός από κρατικός καναλάρχης θέλει να γίνει και ο Γκαουλάιτερ των ιδιωτικών καναλιών» είπε στη Βουλή.
Σκληρή γλώσσα κατά του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά χρησιμοποίησε ο ανεξάρτητος βουλευτής (εκλεγμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ) Στάθης Παναγούλης. «Εκτός από κρατικός καναλάρχης θέλει να γίνει και ο Γκαουλάιτερ των ιδιωτικών καναλιών» είπε στη Βουλή.
Τα πυρά του Στάθη Παναγούλη πυροδότησε το γεγονός ότι ο υπουργός δεν προσήλθε στη Βουλή, προκειμένου να απαντήσει σε ερώτησή του σχετικά με την «προνομιακή προβολή συγκεκριμένων βουλευτών από τα ιδιωτικά και κρατικά κανάλια».
»» Ο ορισμός του Γκαουλάιτερ από την Βικιπαιδεία
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σοκαριστικό βίντεο με τον 16χρονο μαχαιρωμένο στο Αγρίνιο – Οι δραματικές στιγμές μετά το αιματηρό επεισόδιο
- Σε συμπληγάδες τα εργοστάσια στη Γαλλία – Αύξηση 30% στα λουκέτα
- Σαρωτικός ο Ολυμπιακός και κόντρα στην Ελπίδα Τρίπολης (11-0)
- Χαβιέ Σολάνα – Βομβάρδισε τη Γιουγκοσλαβία το 1999 και σήμερα τον τιμά η Ευρωβουλή
- Πώς βρέθηκε η Αμάντα Πιτ στον «Mαφιόζο της Διπλανής Πόρτας»
- ΠΟ Ισπανίας σε Μπαρτσελόνα: «Μην φοβάστε για τον Γιαμάλ»
- Γιατί οι νέοι επιλέγουν σπίτια χωρίς καθιστικό στις μεγάλες πόλεις
- Google: Η «κρυφή» λειτουργία του Android 17 για ταχύτερη φόρτιση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 29.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/david-wirzba-1kqqPKhn0a4-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442