Το «Τhe Blacklist» απέκτησε spin-off σειρά
...
Μαντώ Σιώμου
Η αστυνομική σειρά The Blacklist του NBC, που αποτελεί, εδώ και τρία χρόνια, μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, θα αποκτήσει δική του spin-off σειρά, με τίτλο The Blacklist: Redemption.
Αναμενόμενο, με βάσει τα τελευταία επεισόδια της αρχικής σειράς, όπου ο Ρεντ Ρέντιγκτον συναντά τη πρωταγωνίστρια του spin-off, Σούζαν Χαργκρέιβ (Φάμκε Γιάνσεν).
Στο Blacklist: Redemption, ο μυστικός πράκτορας Toμ Κιν (Ράιαν Έγκολντ), ενώνει τις δυνάμεις του με την πανούργα Σούζαν «Σκότι» Χαργκρέιβ, η οποία είναι επικεφαλής της μυστικής οργάνωσης μισθοφόρων, Grey Matters. Στην πορεία ο Τομ ανακαλύπτει ότι η Σούζαν είναι η βιολογική του μητέρα. Έτσι ξεκινά τη δική του μυστική αποστολή για να ανακαλύψει περισσότερα για το άγνωστο παρελθόν του.

Η σχέση τους μοιάζει αρκετά με εκείνη ανάμεσα στον Ρέιμοντ Ρεντ Ρέντιγκτον (Τζέιμς Σπέιντερ) και στη Λιζ Κιν (Μέγκαν Μπουν), σύζυγο του Τομ, οι οποίοι είναι οι πρωταγωνιστές της πρωτότυπης σειράς.
Εκτός από την Γιάνσεν και τον Έγκλοντ, στο The Blacklist: Redemption συμμετέχουν οι Έντι Γκαθέγκι και ο Τόνι Σάιπρες. Η σειρά είναι γραμμένη από τον δημιουργό του Blacklist, Τζον Μποκένκαμπ και τον παραγωγό Τζον Άιζενντραθ, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μάικλ Ντίνερ. Πρόκειται επίσης, για παραγωγή της Davis Entertainment (Timeless, Dr. Ken).
Το The Blacklist: Redemption είναι η δεύτερη spin-off σειρά του NBC, που παίρνει το πράσινο φως και αναμένεται να προβληθεί το χειμώνα, μαζί με το Chicago Justice. Όσο για το Cruel Intentions, που βασίζεται στην ομότιτλη καλτ ταινία, υπάρχει ακόμη στο τραπέζι, αλλά δεν γνωρίζουμε την μοίρα του, αφού παραμένει υπό μελέτη.
entertainment.in.gr
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442