ΠΑΣΟΚ: Αφωνία της κυβέρνησης για την «περίεργη αναφορά» του Προέδρου
Δεύτερο γύρο επίθεσης εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση σχετικά με τα στοιχεία της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία, αλλά και την έλλειψη κυβερνητικού σχολίου σχετικά με την αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας για το νόμισμα. «Εντύπωση προκαλεί η αφωνία της κυβέρνησης στην περίεργη αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας για το νόμισμα. Που το πάνε;» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ. Προσθέτει δε ότι η Κομισιόν επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση «επιμένει στην αγαπημένη συνταγή της: φόροι, φόροι, φόροι».
Δεύτερο γύρο επίθεσης εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση σχετικά με τα στοιχεία της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία, αλλά και την έλλειψη κυβερνητικού σχολίου σχετικά με την αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας για το νόμισμα.
«Εντύπωση προκαλεί η αφωνία της κυβέρνησης στην περίεργη αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας για το νόμισμα. Που το πάνε;» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ. Προσθέτει δε ότι η Κομισιόν επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση «επιμένει στην αγαπημένη συνταγή της: φόροι, φόροι, φόροι».
Ειδικότερα, η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρει: «Τα στοιχεία που έδωσε χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιβεβαιώνουν ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, ‘επιμένει’ για μια φορά ακόμη, στην αγαπημένη της συνταγή: ΦΟΡΟΙ, ΦΟΡΟΙ, ΦΟΡΟΙ.
» Μείωση αφορολογήτου, αύξηση ΦΠΑ, φόροι στα οχήματα, στα καύσιμα, στα οινοπνευματώδη, στα τσιγάρα. Φόροι που επιβαρύνουν κυρίως τα χαμηλά και τα μεσαία εισοδήματα.
Μετά από αυτά, μετά από το νέο πακέτο μέτρων των 5,4 δισ. ευρώ (αθροιστικά 12,5 δισ. την 2ετία), γίνεται κατανοητό ότι οι ενέσεις «αισιοδοξίας» της κυβέρνησης στους βουλευτές της εν όψει της ψήφισης των μέτρων δεν έχουν αντίκρισμα αλήθειας.»
» ΥΓ.1. Οι Σύριζα /Ανέλ με την χθεσινή τους επίθεση στο ΠΑΣΟΚ δείχνουν το πανικό τους. Η αξιολόγηση έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί στην ώρα της, χωρίς τεχνητές καθυστερήσεις, που μεγαλώνουν τον λογαριασμό. Και φυσικά όχι όπως το επιχειρεί η Κυβέρνηση ‘στα τυφλά και όπου κάτσει’.»
» ΥΓ.2. Εντύπωση προκαλεί η αφωνία της κυβέρνησης στην περίεργη αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας για το νόμισμα. Που το πάνε;».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ απειλεί ξανά «να αφανίσει το Ιράν μέσα σε μία ώρα» – Αλλά πιστεύει ότι τελικά θα πάρει αυτό που θέλει
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- Σανάε Τακαΐτσι προς Deep Purple: «Είστε οι θεοί μου» – Η ροκ πλευρά της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
- Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο την ΕΕ, «εφόσον έχει πλεόνασμα»
- Μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή «αποκάλυψε» όπλα – Τι βρήκαν οι Αρχές
- Ισοπαλία στο Σίτι Γκράουντ (1-1), στη ζώνη του υποβιβασμού η Τότεναμ (0-1)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442