
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 91χρονου στον Βόλο
...
Στα ίχνη των δραστών της δολοφονίας 91χρονου στον Βόλο έφτασε η τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.
Ο γέροντας, συνταξιούχος της Εμπορικής Τράπεζας, είχε βρεθεί νεκρός το πρωί της 12ης Απριλίου από τον εγγονό του, μέσα σε παρακείμενη αποθήκη του σπιτιού του, επί των οδών 28ης Οκτωβρίου και Ιατρού Τζάνου, στο ύψος του πάρκου Μεφσούτ.
Ήταν δεμένος, ενώ οι χώροι του σπιτιού είχαν ερευνηθεί.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από αξιοποίηση των εργαστηριακών εξετάσεων και την προανακριτική διαδικασία, προέκυψε ότι οι δράστες είναι πέντε, ηλικίας 34, 39, 41, 57 και 63 ετών. Το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, όπου ομολόγησαν ότι σκότωσαν τον ηλικιωμένο γα να τον ληστέψουν. Μετά και την έκδοση των σχετικών ενταλμάτων σε βάρος τους, συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα – «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας»
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]
- Βεζένκοφ: «Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό παίρνεις έξτρα ώθηση»
- Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Θρίαμβος για τη Συναισθηματική Αξία του Τρίερ – Ηχηρό μήνυμα στον Τραμπ
- Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα προτίθεται να καταψηφίσει την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ ελέω Γροιλανδίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442