Όσοι βρεθείτε για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα στενά της Πλάκας, την Κυριακή 24 Απριλίου να είστε προετοιμασμένοι για ένα «παράξενο» θέαμα.
Δεκάδες σερβιτόροι, με ένα δίσκο με τέσσερα ποτήρια, ανά χείρας θα τρέχουν στους δρόμους της Πλάκας, στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Διαγωνισμού Σερβιτόρων, Waiters on the move – Με το δίσκο στο χέρι.
Ο ιδιαίτερος αυτός αγώνας σέρβις δυο χιλιομέτρων συνδιοργανώνεται για έκτη συνεχή χρονιά από τον Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και την ADM advertising.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11 το πρωί της Κυριακής από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός (οδός Λυσικράτους) με τερματισμό τη συμβολή Διονυσίου Αρεοπαγίτου και Μακρυγιάννη.
Οι νικητές θα κερδίσουν μοναδικά δώρα, ενώ μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει street πάρτι με τον Mario Brazil.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας