Δραγασάκης: Αγώνας για ελευθερία, αγώνας για αλληλεγγύη
«Ο αγώνας για την ελευθερία διαχρονικά είναι συνυφασμένος με τον αγώνα για ειρήνη και κοινωνική δικαιοσύνη» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μετά τη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα.
«Ο αγώνας για την ελευθερία διαχρονικά είναι συνυφασμένος με τον αγώνα για ειρήνη και κοινωνική δικαιοσύνη» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μετά τη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα.
Ο κ. Δραγασάκης ανέφερε στο μήνυμά του: «Συνεχίζουμε τον αγώνα για ειρήνη με όσους αγωνίζονται στη Συρία, στη Μ. Ανατολή και παντού για να μην δημιουργούνται νέες προσφυγικές ροές και νέοι πρόσφυγες. Σήμερα ο αγώνας για την ελευθερία είναι αγώνας για την αλληλεγγύη για την ελευθερία από την φτώχεια, την ανέχεια, ενάντια στις ανισότητες και τις αδικίες είναι διαρκής αγώνας για τη δικαιοσύνη, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον κόσμο».
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν παρακολούθησε την παρέλαση, ωστόσο, νωρίτερα έγραψε στο Twitter:
Η Ελληνική Επανάσταση, καρπός του Διαφωτισμού, φορέας σύγχρονων αξιών ελευθερίας & δικαιοσύνης, μας εμπνέει πάντοτε pic.twitter.com/YBYNpGJ909
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας