Πρόσκρουση του πλοίου «Πρέβελης» στον προβλήτα της Σητείας
Στον προβλήτα της Σητείας προσέκρουσε το απόγευμα του Σαββάτου το επιβατηγό-οχηματωγό πλοίο «Πρέβελης» κατά τη διαδικασία του κατάπλου. Το πλοίο, με 207 επιβάτες, εκτελούσε δρομολόγιο από τον Πειραιά και τελικό προορισμό τη Ρόδο. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Στον προβλήτα της Σητείας προσέκρουσε το απόγευμα του Σαββάτου το επιβατηγό-οχηματωγό πλοίο «Πρέβελης» κατά τη διαδικασία του κατάπλου. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Από την πρόσκρουση του πλοίου προκλήθηκε μικρή στρέβλωση στο ζωνάρι κάτω από τον καταπέλτη.
Το πλοίο, με 207 επιβάτες, εκτελούσε δρομολόγιο από τον Πειραιά για Μήλο-Σαντορίνη-Ανάφη-Ηράκλειο-Σητεία-Κάσο-Κάρπαθο-Διαφάνι-Χάλκη-Ρόδο.
Από την τοπική λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε προσωρινά ο απόπλους.
Το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων διενήργησε επιθεώρηση και διαπίστωσε μικρά εσωκοιλώματα και μικρές εκδορές της επίστρωσης της επιφάνειας του προστατευτικού περιζώματος καθρέπτη πρύμνης.
Μετά την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης-αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, το «Πρέβελης» απέπλευσε για Κάσο και το υπόλοιπο δρομολόγιό του.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας