Με το χάλκινο μετάλλιο της Αναστασίας Καρασπήλιου κύλησε η πρώτη ημέρα του ολλανδικού Όπεν ταεκβοντό, κατηγορίας G1, που φιλοξενείται στο Αϊντχόφεν. Η αθλήτρια της Αστραπής Πατρών, σημείωσε τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες της κατηγορίας των -49 κιλών, που την έφεραν στην τρίτη θέση της κατάταξης μαζί με την Κροάτισα Πάολα Στράστσεκ. Η Καρασπήλιου νίκησε κατά σειρά 9-7 την Γκέμα Παζ Θαπέλα (Ισπανία), 7-0 την Χούσκελ (Γερμανία) και 3-0 την Πάλι (Αυστρία), όμως στα ημιτελικά έχασε 6-5 στον «χρυσό πόντο» από την Γερμανίδα Γκέλερ.
Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να σκοράρει δύο φορές μέσα σε μόλις 20′, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο, όμως οι Μαδριλένοι πήραν εκ νέου προβάδισμα πρόκρισης.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.