Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στις εγκαταστάσεις των Σπατών για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ και το απόγευμα αναχώρησε για το Μάντσεστερ. Ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, καθώς πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος μόλις τρεις φορές, θα ακολουθήσει στην Αγγλία πρόγραμμα αποθεραπείας για τον τραυματισμό του (κάταγμα στο μετατάρσιο) και αισιοδοξεί ότι θα προλάβει τουλάχιστον κάποιους αγώνες των play off.
Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στις εγκαταστάσεις των Σπατών για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ και το απόγευμα αναχώρησε για το Μάντσεστερ.
Ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, καθώς πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος μόλις τρεις φορές, θα ακολουθήσει στην Αγγλία πρόγραμμα αποθεραπείας για τον τραυματισμό του (κάταγμα στο μετατάρσιο) και αισιοδοξεί ότι θα προλάβει τουλάχιστον κάποιους αγώνες των play off.
Γι΄αυτό δεν είναι «αντίο», αλλά «εις το επανιδείν» στους υπόλοιπους, μολονότι οι πιθανότητες να τους ξαναδεί μέσα στο γήπεδο, είναι περιορισμένες. Τροχαίο ο Τζεμπόυρ, πολλές απουσίες…
Τροχαίο ατύχημα είχε ο Ράφικ Τζεμπουρ γι΄αυτό και καθυστέρησε κι έτσι γυμνάστηκε μόνος του.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μιγκέλ Κορδέρο αλλά συμμετείχε και σε μέρος της κανονικής προπόνησης, κάτι που σημαίνει ότι ίσως προλάβει να είναι στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής (19:30) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Να παίξει βασικός δεν προλαβαίνει, ενώ από τον «άξονα» θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος, Πέτρος Μάνταλος. Οι πολλές απουσίες στο κέντρο αναγκάζουν τον Πογέτ να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό στον αγώνα με τους «πράσινους», με μοναδικούς κεντρικούς χαφ τους Σιμόες, Γιόχανσον και ίσως τον Βάργκας πίσω από τον σέντερ φορ.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.