Οι Ρώσοι θα προσκαλέσουν Μπλάτερ και Πλατινί στο Μουντιάλ
Η ρωσική αθλητική ηγεσία και ο Βιτάλι Μούτκο δεν έχουν κανένα ενδοιασμό και θέλουν ο Σεπ Μπλάτερ με τον Μισέλ Πλατινί να προσκληθούν επίσημα για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Μουντιάλ 2018 που θα φιλοξενήσει η χώρα.
Η ρωσική αθλητική ηγεσία και ο Βιτάλι Μούτκο δεν έχουν κανένα ενδοιασμό και θέλουν ο Σεπ Μπλάτερ με τον Μισέλ Πλατινί να προσκληθούν επίσημα για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Μουντιάλ 2018 που θα φιλοξενήσει η χώρα.
Οι δύο άνδρες τιμωρήθηκαν τον Δεκέμβριο από την επιτροπή δεοντολογίας της FIFA με αποκλεισμό οκτώ χρόνων από τις δραστηριότητες του ποδοσφαίρου για το σκάνδαλο διαφθοράς στα εσωτερικά της διεθνούς ομοσπονδίας, ενώ έχουν υπάρξει και αιτήματα για τη μη διοργάνωση του μουντιάλ στη Ρωσία.
Ο Μούτκο, υπουργός Αθλητισμού της Ρωσίας, είπε ότι Μπλάτερ και Πλατινί έχουν καταθέσει έφεση κατά της ποινής τους και μέχρι να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις τους έχουν δικαίωμα να παρακολουθούν ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.
«Επισήμως, σύμφωνα με την τιμωρία τους δεν μπορούν να κατέχουν οποιαδήποτε θέση στο ποδόσφαιρο. Αλλά από την άλλη πλευρά, πώς είναι δυνατόν να απαγορεύσεις σε ένας εξαιρετικό παίκτη όπως ο Μισέλ Πλατινί να μην παρακολουθεί αγώνες; Θα τους καλέσουμε, δεν βλέπω κανένα πρόβλημα με τις διοργανώσεις που φιλοξενούμε» είπε ο Μούτκο.
Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, αποκάλεσε πρόσφατα τον Μπλάτερ ως «ένα πολύ σεβαστό πρόσωπο» που έχει κάνει πολλά για την ανάπτυξη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ως μέσο για τη συνεργασία μεταξύ των χωρών και των λαών και ως εκ τούτου θα πρέπει να του απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Τελικά όπως φαίνεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει αποχωρήσει από τη Σαουδική Αραβία λόγω των όσων συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή, αλλά μόνο το ιδιωτικό του αεροπλάνο.
Όπως αποφαίνεται υπευπολογιστής η Εθνική ομάδα της Ισπανίας είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του προσεχούς Μουντιάλ. ΈπονταιΓαλλία, Αγγλία, Αργεντινή και Γερμανία συμπληρώνουν την 5άδα.
Σοβαρός τραυματισμός για τον Ροντρίγκο, ο οποίος αναμένεται να χάσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Ρεάλ στη σεζόν, ενώ θα απουσιάσει και από το προσεχές Μουντιάλ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας