Στη Σιβηρία δίνουν το χρυσάφι τους για ένα Όσκαρ στον Ντι Κάπριο
Στο Γιακούτσκ της Σιβηρίας δεν πρόκειται να σκάσουν αν η Ακαδημία δεν δώσει (επιτέλους) το Όσκαρ στον Λεονάρντο ντι Κάπριο. Οι κάτοικοι δίνουν κάτι από τον χρυσό τους για να «ντυθεί» ένα υπό κατασκευή αγαλματίδιο για τον «Λίο».
Στο Γιακούτσκ της Σιβηρίας δεν πρόκειται να σκάσουν αν η Ακαδημία δεν δώσει (επιτέλους) το Όσκαρ στον Λεονάρντο ντι Κάπριο για την ταινία «Η Επιστροφή» του Αλεχάντρο Γκονσάλες Ινιάριτου.
Οι κάτοικοι δίνουν κάτι από τον χρυσό τους για να «ντυθεί» ένα υπό κατασκευή αγαλματίδιο για τον «Λίο».
Όπως αναφέρει το πρακτορείο Tacc, το αγαλματίδιο θα είναι περίπου 30 εκατοστά σε ύψος και θα μοιάζει αρκετά με το πρωτότυπο. Ήδη, ένας γλύπτης εργάζεται για τη δημιουργία του.
Η ρωσίδα υπεύθυνη της εκστρατείας Oscar Leo! δήλωσε ότι εκτός από το «Όσκαρ» στον διάσημο αμερικανό ηθοποιό, υπάρχει και μια ανοικτή πρόσκληση να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο Γιακούτσκ.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.