Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πρόγραμμα για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις το διήμερο Τετάρτη (27/1) και Πέμπτη (28/1). Αντίθετα, οι επαναληπτικοί θα γίνουν σε τέσσερις ξεχωριστές μέρες.
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πρόγραμμα για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις το διήμερο Τετάρτη (27/1) και Πέμπτη (28/1). Αντίθετα, οι επαναληπτικοί θα γίνουν σε τέσσερις ξεχωριστές μέρες.
Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών του θεσμού και το πρόγραμμα:
Α’ αγώνες
Τετάρτη 27 Ιανουαρίου
15:00 Πανιώνιος – ΠΑΟΚ
17:15 Παναθηναϊκός – Ατρόμητος
19:30 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης
Πέμπτη 28 Ιανουαρίου
19:30 ΑΕΚ – Ηρακλής
Β’ αγώνες
Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου
19:30 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός
Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου
19:30 Ηρακλής – ΑΕΚ
Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου
19:30 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου
19:30 ΠΑΟΚ – Πανιώνιος
Τα ημιτελικά θα διεξαχθούν: Α’ αγώνες: 2-3 Μαρτίου και επαναληπτικοί: 6-7 Απριλίου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου.
Η Εθνική στίβου της Ελλάδας επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός εν όψει του αγώνα με τη Βαλένθια και όσα είπε για την αυτοπεποίθηση που νιώθει πλέον, αλλά και την αγάπη του κόσμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας