Μπαράζ συνεδριάσεων στο Μαξίμου για ασφαλιστικό και αγροτικό
Το σύνολο των εκκρεμών ζητημάτων, εν όψει της έναρξης της πρώτης αξιολόγησης θα βρεθεί στο «μικροσκόπιο» του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής, που συνεδριάζει από τις 3 το απόγευμα, υπό τον Γιάννη Δραγασάκη. Στο Μαξίμου και ο Γ.Κατρούγκαλος.
Πυρετός διαβουλεύσεων σε Μαξίμου και ΚΥΣΟΙΠ την Τετάρτη για φορολογικό και ασφαλιστικό. Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μαξίμου, ενώ συνεδρίασε και το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής.
Με στόχο να αποτιμηθεί η κατάσταση γύρω από τα θέματα των διαπραγματεύσεων o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης προήδρευσε της συνεδρίασης του ΚΥΣΟΙΠ (Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής) που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης.
Σύμφωνα με πηγές της αντιπροεδρίας, στο επίκεντρο ήταν ο σχεδιασμός της κυβέρνησης γύρω από την πρώτη αξιολόγηση, ωστόσο τονίζεται ότι επρόκεiτο για συνάντηση εργασίας που δεν προέβλεπε τη λήψη αποφάσεων.
Οι θεσμοί σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων βρίσκονται στην Αθήνα από την Τρίτη ενώ εκκρεμεί η κάθοδος των επικεφαλής των κλιμακίων που αναμένουν περισσότερα στοιχεία για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση.