Audi A3 Hatchback 2016: Το τρίτο “χτύπημα”
Η εξέλιξη του ανανεωμένου Α3 συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν, από τις εμφανίσεις της τετράθυρης, cabrio και τώρα της τρίθυρης έκδοσης αμαξώματος, πολύ σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα από το μοντέλο που έχει ως οδηγό για την ανανέωση του το Α4.
Μετά την εμφάνιση της τετράθυρης και της cabrio εκδοχής του που ήδη έδωσαν το στίγμα τους ως δοκιμαστικά πρωτότυπο ο… κλήρος πέφτει στην τρίθυρη hatchback έκδοση του γερμανικού μοντέλου που προστίθεται στο φωτογραφικό άλμπουμ δοκιμών εξέλιξης του ανανεωμένου Α3.
Όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις αμαξώματος του γερμανικού μοντέλου που έχουν εντοπιστεί από το φωτογραφικό φακό, έτσι και το τρίθυρο Α3 υιοθετεί μια εξελικτική προσέγγιση σε ό,τι αφορά τις αισθητικές διαφοροποιήσεις του οι οποίες θα έχουν ως οδηγό το νέο Α4.
Επίσης σχεδόν δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι στο εσωτερικό, εκτός από τις εθιμοτυπικές αναβαθμίσεις σε επίπεδο επιλογών υλικών και σχεδίασης, το νέο Α3, ανεξαρτήτως έκδοσης αμαξώματος, θα υιοθετήσει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων του Α4 σε συνδυασμό με ένα αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και λογισμικα Apple CarPlay και Android Auto, διευκολύνοντας τη σύνδεση και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων αντίστοιχων συσκευών.
Στο πλαίσιο της τεχνολογικής αναβάθμισης του εσωτερικού, το ανανεωμένο Α3 θα προσθέσει στις επιλογές την μεγαλύτερη και παραμετροποιήσιμη οθόνη των 12,3 ιντσών για τον πίνακα οργάνων.
Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, αναμένεται ένα μείγμα των «συνήθων υπόπτων» από το οπλοστάσιο της Audi, αλλά και νέες προσθήκες όπως ένας νέος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,8 λίτρων με σύστημα αδρανοποίησης κυλίνδρων και ισχύ 190 ίππων.
AUTOMEDIA
- Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Πέμπτη – Πού θα βρέξει
- Εμπόδια στις καινοτόμες θεραπείες τα μειωμένα κίνητρα για κλινικές μελέτες
- Πλησιάζουν «ταβάνι» οι τιμές στα ακίνητα
- «The Invite»: Η νέα δραματική κομεντί με τους Ολίβια Γουάιλντ, Σεθ Ρόγκεν, Πενέλοπε Κρουζ
- Τέσσερις τρόποι για να διαχειριστείς τις παρεξηγήσεις στη σχέση
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να βρεθεί αντιμέτωπη με μια κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη
- Τι καιρό έκανε στην Εξοδο του Μεσολογγίου;
- ΕΦΚΑ: Οδηγός για την πενταετή παραγραφή οφειλών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442