Συνελήφθησαν 21 οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν
Η αστυνομία της Σουηδίας ανακοίνωσε τη σύλληψη 21 οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν, στο περιθώριο του αγώνα της γαλλικής ομάδας στην έδρα της Μάλμε (0-5), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.
Η αστυνομία της Σουηδίας ανακοίνωσε τη σύλληψη 21 οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν, στο περιθώριο του αγώνα της γαλλικής ομάδας στην έδρα της Μάλμε (0-5), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας του Μάλμε δεκάδες οπαδοί της Παρί, που δεν είχαν εισιτήρια για τον αγώνα, προκάλεσαν επεισόδια στην κεντρική πλατεία της πόλης, Στόρτοργκετ, με αποτέλεσμα να επέμβουν οι δυνάμεις ασφαλείας και να προχωρήσουν στις συλλήψεις αυτές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
- Μπενίτεθ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ, μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές»
- Άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ με Κοϊτά (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442