Καταδίκασε τις «κατάπτυστες τρομοκρατικές επιθέσεις» στο Παρίσι ο Μπαν Γκι-μουν
Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Γκι-μουν καταδίκασε τις «κατάπτυστες τρομοκρατικές επιθέσεις» που έγιναν στη Γαλλία το βράδυ της Κυριακής. Επίσης πριν την επιχείρηση απελευθέρωσης των ομίλων στο Bataclan, ζήτησε την άμεση απελευθέρωση τους, σύμφωνα με όσα είπε υπεύθυνος Τύπου.
Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Γκι-μουν καταδίκασε τις «κατάπτυστες τρομοκρατικές επιθέσεις» που έγιναν στη Γαλλία το βράδυ της Κυριακής.
Επίσης πριν την επιχείρηση απελευθέρωσης των ομίλων στο Bataclan, ζήτησε την άμεση απελευθέρωση τους, σύμφωνα με όσα είπε υπεύθυνος Τύπου.
«Απαιτεί την άμεση απελευθέρωση των ανθρώπων που κρατούνται όμηροι στο θέατρο Bataclan», έλεγε η αναφορά.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας