Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Κάλεσμα Στ.Θεοδωράκη για συγκέντρωση έξω από την γαλλική πρεσβεία

Κάλεσμα Στ.Θεοδωράκη για συγκέντρωση έξω από την γαλλική πρεσβεία

Κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από την γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα απευθύνει μέσω Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης: «είμαστε όλοι στόχοι επειδή ζούμε και σκεπτόμαστε διαφορετικά» αναφέρει. Το κάλεσμα είναι για τις 10 το βράδυ.

Κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από την γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα απευθύνει μέσω Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης: «είμαστε όλοι στόχοι επειδή ζούμε και σκεπτόμαστε διαφορετικά» αναφέρει.
{{{ map }}}
Και συνεχίζει: «Είμαστε όλοι Γάλλοι! Είμαστε όλοι Γάλλοι; Σας καλώ το βράδυ στις 10 ώρα Ελλάδος -την ώρα που εκδηλώθηκε η πρώτη επίθεση στο Παρίσι- να συγκεντρωθούμε όλοι έξω από τη Γαλλική Πρεσβεία, βασιλίσσης Σοφίας 7 στην Αθήνα.

» Χωρίς φωνές, χωρίς συνθήματα, κρατώντας στα χέρια χαρτιά και πανιά στα χρώματα της Γαλλίας! Είμαστε όλοι στόχοι επειδή ζούμε διαφορετικά, σκεφτόμαστε διαφορετικά, ντυνόμαστε διαφορετικά και έχουμε επιλέξει να ζούμε σε κοινωνίες χωρίς φετφάδες. Αυτές τις επιλογές μας πρέπει να τις υπερασπιστούμε.

» Η Ευρώπη μπορεί να χρειάζεται νέα ορμή, αλλά δεν δέχεται τελεσίγραφα. Και αντίθετα με τους εχθρούς της δεν θα παρασυρθεί σε κυνήγι μαγισσών αλλά με στοχευμένες δράσεις θα απομονώσει και θα συντρίψει τους τρομοκράτες.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο