Το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ έχει πλέον ο Σνούπι. Το υπ' αριθμόν 2.563 αστέρι της Λεωφόρου παρουσιάστηκε τη Δευτέρα και βρίσκεται δίπλα στο αστέρι που στήθηκε για τον «πατέρα» τού διασημότερου μπιγκλ στον κόσμο και των Peanuts, τον Τσαρλς Σουλτς. Δείτε στο in.gr αποκλειστικό κλιπ από την ταινία The Peanuts Movie
Το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ έχει πλέον ο Σνούπι. Το υπ’ αριθμόν 2.563 αστέρι της Λεωφόρου παρουσιάστηκε τη Δευτέρα και βρίσκεται δίπλα στο αστέρι που στήθηκε για τον «πατέρα» τού διασημότερου μπιγκλ στον κόσμο και των Peanuts, τον Τσαρλς Σουλτς.
Τα αποκαλυπτήρια έγιναν λίγο πριν κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία The Peanuts Movie.
Παρών στα αποκαλυπτήρια ήταν μεταξύ άλλων και ο γιος του Σουλτς, Κρεγκ, οποίος υπογράφει το σενάριο και την παραγωγή της ταινίας.
Ο Σνούπι δεν είναι το μοναδικό καρτούν που κερδίζει ένα αστέρι στη διάσημη Λεωφόρο, αλλά είναι το πρώτο μπιγκλ που το επιτυγχάνει. Για συντροφιά έχει αγαπημένους ήρωες, όπως ο Μπαγκς Μπάνι, η Τίνκερμπελ, η Χιονάτη, ο Ντόναλντ Ντακ, ο Μίκυ Μάους, ο Σρεκ, ο Γουίνι το Αρκουδάκι και ο Γούντι ο Τρυποκάρυδος.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας