Μια ήττα δημιουργεί πάντοτε εκνευρισμό, αφού είναι σαφές ότι κανένας δεν θέλει να χάνει, όμως ο Χοσέ Χολέμπας υπήρξε ο πρωταγωνιστής επεισοδίου στο Windsor Park, μετά την ήττα της Εθνικής από τη Βόρεια Ιρλανδία. Ο διεθνής ακραίος αμυντικός της Γουότφορντ αρνήθηκε να ακολουθήσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για να χαιρετήσει τους Έλληνες φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των διεθνών ποδοσφαιριστών.
Μια ήττα δημιουργεί πάντοτε εκνευρισμό, αφού είναι σαφές ότι κανένας δεν θέλει να χάνει, όμως ο Χοσέ Χολέμπας υπήρξε ο πρωταγωνιστής επεισοδίου στο Windsor Park, μετά την ήττα της Εθνικής από τη Βόρεια Ιρλανδία.
Ο διεθνής ακραίος αμυντικός της Γουότφορντ αρνήθηκε να ακολουθήσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για να χαιρετήσει τους Έλληνες φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των διεθνών ποδοσφαιριστών.
Ο εκ Γερμανίας ορμώμενος ποδοσφαιριστής δεν μεταπείστηκε από τις προτροπές των υπόλοιπων συμπαικτών του και του τεχνικού επιτελείου, έχοντας μάλιστα και μια στιγμή έντασης με τον Χρήστο Αραβίδη, ενώ βαδίζοντας προς τα αποδυτήρια έβγαλε εκνευρισμένος τη φανέλα του, δείγμα του κλίματος που επικρατεί στα αποδυτήρια της Εθνικής ομάδας.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Τζάστιν Ρόμπινσον είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού, η Παρί θέλει να τον κρατήσει, όμως η Ζαλγκίρις έχει κάνει ήδη κίνηση και ο Αμερικανός εμπλέκεται και με τον Ολυμπιακό, αλλά και με άλλες ομάδες της Euroleague