Κλοπ: «Είναι όνειρο για μένα η Λίβερπουλ»
Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι το νέο αφεντικό στο «Ανφιλντ», καθώς την Πέμπτη υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ και είναι έτοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Ο 48χρονος Γερμανός προπονητής μιλώντας στο επίσημο κανάλι των «κόκκινων» λίγη ώρα πριν από την επίσημη παρουσίασή του το μεσημέρι της Παρασκευής.
Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι το νέο αφεντικό στο «Ανφιλντ», καθώς την Πέμπτη υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ και είναι έτοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.
Ο 48χρονος Γερμανός προπονητής μιλώντας στο επίσημο κανάλι των «κόκκινων» λίγη ώρα πριν από την επίσημη παρουσίασή του το μεσημέρι της Παρασκευής τόνισε:
«Η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όμως δεν με ανησυχεί αυτό γιατί ποτέ δεν μου άρεσαν τα εύκολα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει έρθει και η απόλυτη καταστροφή με τους 12 βαθμούς διαφοράς από την κορυφή. Διάβαζα τις εφημερίδες που έλεγαν ότι είναι η απόλυτη καταστροφή, όμως δεν είναι έτσι. Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Ξέρω τι θέλω και τι πρέπει να πω στους ποδοσφαιριστές μου», τόνισε σχετικά ο Κλοπ και συμπλήρωσε:
«Θα προσαρμοστώ και με ευκολία γιατί ξέρω το αγγλικό ποδόσφαιρο. Η εμπειρία μου, μου έχει δείξει ότι πρέπει να ακούσω, να αισθανθώ και να σκεφτώ τι πρέπει να αλλάξω. Αντιλαμβάνομαι πολύ απλά το ποδόσφαιρο. Πρέπει να ψυχαγωγείς τον κόσμο. Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο για να γίνει καλύτερη η ζωή του, να διασκεδάσει και να χαρεί με την ομάδα του. Δεν είμαστε γιατροί να σώζουμε ζωές. Πρέπει να κάνουμε τους οπαδούς να ξεχνούν τα προβλήματά τους για 90 λεπτά. Αυτό θα ήθελα να γίνεται και με μένα αν δεν ήμουν προπονητής.»
Στο τέλος ο Γερμανός τεχνικός μίλησε με θαυμασμό για το θρυλικό γήπεδο της νέας του ομάδας: «Το Άνφιλντ δεν περιγράφεται με λέξεις. Πρέπει να το αισθάνεσαι, να οσμίζεσαι τον αέρα που πνέει σε αυτό το γήπεδο, να το νιώσεις. Βιώνω μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Είναι όνειρο για μένα αυτή η ομάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)










![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)






















![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)




















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442