ΚΚΕ: Ο διαρκής σφαγιασμός του λαού, το σταθερό προαπαιτούμενο
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει το ΚΚΕ, αναφερόμενο στο νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα που έρχεται στη Βουλή. «Θέλει να ψηφίσει τα βάρβαρα μέτρα του τρίτου μνημονίου γρήγορα και κυρίως χωρίς τη λαϊκή αντίσταση, κρύβοντας από το λαό, ότι ο διαρκής σφαγιασμός του είναι το σταθερό προαπαιτούμενο της όποιας διαπραγμάτευσης» αναφέρει.
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει το ΚΚΕ, αναφερόμενο στο νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα που έρχεται στη Βουλή.
«Θέλει να ψηφίσει τα βάρβαρα μέτρα του τρίτου μνημονίου γρήγορα και κυρίως χωρίς τη λαϊκή αντίσταση, κρύβοντας από το λαό, ότι ο διαρκής σφαγιασμός του είναι το σταθερό προαπαιτούμενο της όποιας διαπραγμάτευσης» αναφέρει.
Το ΚΚΕ καλεί τον λαό «να μην επιδείξει καμία ανοχή και (να μην έχει) καμία αυταπάτη, αλλά να υψώσει αγωνιστικό τείχος στα μέτρα που τον οδηγούν σε ακόμη μεγαλύτερη χρεοκοπία, στο βωμό της καπιταλιστικής ανάκαμψης».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας