Γλίτωσε από την καρδιακή προσβολή ο Πάμπλο Κοντρέρας
Παραλίγο τραγωδία για τον Πάμπλο Κοντρέρας, καθώς ο παλαίμαχος Χιλιανός ποδοσφαιριστής που έπαιξε επί σειρά ετών στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις φανέλες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, υπέστη καρδιακή προσβολή, αγωνιζόμενος σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Βολιβία. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα eju.tv, ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας Πέδρο Ίγκα είδε τον Κοντρέρας να πέφτει αναίσθητος στο χορτάρι και αμέσως έσπευσε να δώσει το «φιλί της ζωής» στον 37χρονο άλλοτε άσο των γηπέδων.
Παραλίγο τραγωδία για τον Πάμπλο Κοντρέρας, καθώς ο παλαίμαχος Χιλιανός ποδοσφαιριστής που έπαιξε επί σειρά ετών στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις φανέλες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, υπέστη καρδιακή προσβολή, αγωνιζόμενος σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Βολιβία.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα eju.tv, ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας Πέδρο Ίγκα είδε τον Κοντρέρας να πέφτει αναίσθητος στο χορτάρι και αμέσως έσπευσε να δώσει το «φιλί της ζωής» στον 37χρονο άλλοτε άσο των γηπέδων.
Μέσα σε λίγα λεπτά, παίκτες και οπαδοί είχα πέσει πάνω από τον Κοντρέρας για να δουν εάν θα ανακτήσει τις αισθήσεις του, κάτι που ευτυχώς κατάφεραν λίγα λεπτά αργότερα οι γιατροί που βρίσκονταν στο γήπεδο.
Λίγο αργότερα μάλιστα, μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο ιατρικό κέντρο με την διάγνωση της «καρδιακής προσβολής», όμως, τουλάχιστον σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των συμπατριωτών του, η κατάσταση του πλέον δεν εμπνέει ανησυχία.
Το απόγευμα της Δευτέρας υπήρξε μάλιστα και δήλωση του θεράποντα ιατρού στα σε Μέσα Ενημέρωσης της χώρας, όπου έγινε σαφές πως ο Χιλιανός έχει διαφύγει τον κίνδυνο και βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης, έχοντας αποφύγει τα χειρότερα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προϊστορικός οργανισμός των 8 μέτρων ανήκε σε «χαμένο παρακλάδι της ζωής»
- Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου ο Τσιτσιπάς: «Ήταν άψογος στα κρίσιμα σημεία»
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
- Greek Tourism on Track for Record Revenues in 2025
- Άμεση αντίδραση σε πλημμυρικά φαινόμενα στην Καλαμάτα
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Στέφανος Παπαδόπουλος: «Σκέφτηκα να αποσύρω τη μήνυση κατά του Γιώργου Μαζωνάκη»
- Καιρός: Βροχές στην Αττική το απόγευμα και τη νύχτα – Πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442