Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Κλείδωσαν» τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

«Κλείδωσαν» τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Με γνώμονα τη διατήρηση των εσωκομματικών ισορροπιών και με εμφανή στόχο να περάσει στην κοινή γνώμη το μήνυμα της «λελογισμένης» διεύρυνσης στον κεντρώο και φιλελεύθερο χώρο, «κλείδωσαν» τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, τα οποία σηματοδοτούν και το άνοιγμα σε πρόσωπα εκτός της κεντροδεξιάς.

Με γνώμονα τη διατήρηση των εσωκομματικών ισορροπιών και με εμφανή στόχο να περάσει στην κοινή γνώμη το μήνυμα της «λελογισμένης» διεύρυνσης στον κεντρώο και φιλελεύθερο χώρο, «κλείδωσαν» τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, τα οποία σηματοδοτούν και το άνοιγμα σε πρόσωπα εκτός της κεντροδεξιάς.

Το σύνολο των ψηφοδελτίων της ΝΔ αναμένεται, εκτός απρόοπτου να ανακοινωθούν το βράδυ της Τετάρτης.

Μένει να φανεί εάν θα υπάρξει κάποια έκπληξη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Και αυτό, διότι -σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος- ο στρατηγός και πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Δημήτρης Γράψας, δεν θα είναι τελικά υποψήφιος, καθώς όπως λέγεται, δεν δέχθηκε την πρόταση του προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Εάν ισχύει η πληροφορία περί άρνησης του κ. Γράψα, πιθανότατα θα παραμείνει αμετάβλητο το ψηφοδέλτιο Επικρατείας στις πρώτες τέσσερις θέσεις, όπου θα είναι και πάλι ο καθηγητής και πρώην πρύτανης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θόδωρος Φορτσάκης, ο Δημήτρης Σταμάτης (πρώην υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά), ο Βασίλης Οικονόμου και η Νίκη Κεραμέως.

Σε όλες τις περιφέρειες, η ηγεσία της ΝΔ διατήρησε, όπως είχε πει, τους βουλευτές στις λίστες, αλλά και όλους σχεδόν τους επιλαχόντες που τοποθετήθηκαν στα ψηφοδέλτια με βάση την κατάταξή τους που προέκυψε από τον αριθμό των σταυρών που έλαβαν τον περασμένο Ιανουάριο.

Ενδεικτικά, στην Β’ Αθήνας, εκτός από τους νυν βουλευτές, στη λίστα θα είναι οι πρώην βουλευτές, π.χ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα, Αργύρης Ντινόπουλος, ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Γιάννης Οικονόμου, ο διευθυντής του γραφείου του Κωστή Χατζηδάκη, Στάθης Σταθόπουλος, ο γ.γ. περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Νίκος Κωστόπουλος, ο πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ, Κώστας Κυρανάκης, η περιφερειακή σύμβουλος Φωτεινή Βρύνα, η δημοσιογράφος Νίνα Βλάχου, το έμπειρο κομματικό στέλεχος, Κώστας Πάσχος, ο πρώην πρόεδρος της νεολαίας των ΑΝΕΛ, Χαράλαμπος Αποσκίτης.

Στην Αττική, υποψήφιος, μεταξύ άλλων, θα είναι ο δικηγόρος Γιώργος Κώτσηρας και ο γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Τσώκος.

Στην Α’ Αθηνών, θα είναι και πάλι υποψήφια η Φωτεινή Πιπιλή, ο Μανώλης Μαυρομάτης και ο Θανάσης Πλεύρης, ενώ στην Α’ Πειραιά, εκτός από τον βουλευτή Κώστα Κατσαφάδο, θα είναι και πάλι υποψήφιος ο πρώην υπουργός Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος

Στη Β’ Πειραιά, εκτός από τους παλαίμαχους Γιάννη Τραγάκη και Αναστάσιο Νεράντζη, θα είναι υποψήφιος ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Ανατολάκης και ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης, υπάρχει η επιστροφή στη ΝΔ του Κώστα Κιλτίδη που μετακινήθηκε από το Κιλκίς, αλλά και η μετεγγραφή του Κώστα Ζέρβα, πρώην αντιδημάρχου με τον συνδυασμό του Γιάννη Μπουτάρη και νυν δημοτικού συμβούλου, προερχόμενου από την κεντροαριστερά. Επίσης, στη λίστα θα είναι ο πρώην περιφερειάρχης, Δημήτρης Πανοζάχος, η δημοσιογράφος Σύνθια Σάπικα και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, αλλά και η περιφερειακή σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, Τζελίνα Μακραντωνάκη.

Στη Β’ Θεσσαλονίκης θα είναι στη λίστα, εκτός του βουλευτή Θόδωρου Καράογλου και του Σάββα Αναστασιάδη, μεταξύ άλλων εκ νέου υποψήφιος ο πρώην γ.γ. συντονισμού της κυβέρνησης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Στις λίστες δεν θα είναι πρόσωπα, όπως π.χ. ο Γιώργος Βουλγαράκης (σ.σ. δεν το ζήτησε και εάν υπήρχε περίπτωση ήθελε να δοκιμάσει με σταυρό), ο Θόδωρος Ρουσόπουλος (σ.σ. διατηρεί άριστη σχέση με όλη τη σημερινή ηγεσία, αλλά δεν επιθυμούσε να εμπλακεί), η Μαριέττα Γιαννάκου (σ.σ. λέει ότι δεν το ζήτησε και δεν της το ζήτησαν), ο Ευάγγελος Αντώναρος και ο Πέτρος Δούκας που επικαλούνται επαγγελματικές υποχρεώσεις και δηλώνουν στήριξη στη ΝΔ και στον κ. Μεϊμαράκη, ενώ ακόμα και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε σήμερα ότι δεν ήθελε συμμετοχή στη λίστα, δεν το ζήτησε και δεν του το ζήτησαν, αλλά στηρίζει την παράταξή του.

Ακολουθεί ο κατάλογος που έχει στη διάθεσή του, tovima.gr και περιλαμβάνει το 98% των ονομάτων που θα βρίσκονται στις λίστες της Ν.Δ. στις περιφέρειες, πλην του Λεκανοπεδίου Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΛΑΡΙΣΑ: Το ψηφοδέλτιο έχει δυο νέα πρόσωπα, τον αγρότη Γιώργο Ντάτσιο (από Κιλελέρ) και την Ελένη Πολύζου, προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ. Η σειρά είναι η εξής: Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Κωνσταντίνος Τζανακούλης, Στεριανή (Στέλλα) Μπίζιου, Ζήσης Γρηγορίου, Γεώργιος Ντάτσιος, Μαριάνθη Παπαδοπούλου, Ελένη Αξιογλου, Απόστολος Παπαπαρίσης, Θεοδώρα Κάλλα και Ελένη Πολύζου.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Χωρίς αλλαγές το ψηφοδέλτιο, το οποίο απαρτίζουν οι εξής: ο βουλευτής Τσιάρας Κωνσταντίνος και οι πρώην βουλευτές Ασημίνα Σκόνδρα, Σπύρος Ταλιαδούρος και Γιώργος Αναγνωστόπουλος και οι Ορέστης Ψαχούλας και Σωτήρης Κουλοκτσής.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ: Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από τους Χρήστο Μπουκώρο (νυν βουλευτή), Ζέττα Μακρή, Σάκη Κοκκίνη, Έλενα Αντωνοπούλου, Γιώργο Καλτσογιάννη, Χρήστο Χρόνη (πρόεδρος τοπικής ΟΝΝΕΔ), Μιχάλη Μπιτζικό και Σταύρο Νάκο (υιό του Θανάση Νάκου, επί σειρά ετών βουλευτή της ΝΔ στο νομό που απεβίωσε πριν λίγα χρόνια).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Πρώτος ο βουλευτής και πρώην υπουργός Κώστας Σκρέκας, ο πρώην βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Θανάσης Λιούτας, ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος και η Δέσπω Λάσπα.

ΗΠΕΙΡΟΣ

ΑΡΤΑ:Στην πρώτη θέση ο Γεώργιος Στύλιος, ακολουθεί ο πρώην βουλευτής Κώστας Παπασιώζος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Παπάζογλου, η δικηγόρος και πολιτευτής, Εύη Καραμπίνα και ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του τοπικού δικηγορικού συλλόγου, Μιχάλης Νικολάου.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:Εκτός του βουλευτή και πρώην υπουργού Κώστα Τασούλα που είναι στην πρώτη θέση και του πρώην υφυπουργού Σταύρου Καλογιάννη που ακολουθεί, οι αλλαγές έγιναν στις δυο τελευταίες θέσεις με τη συμμετοχή του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Ιωαννίνων,Γιώργου Νταλαμάγκα, αλλά και αυτή της δικηγόρου και πρώην αντινομάρχη Ιωαννίνων,Μαρίας Τσολάκη. Μετά τους κκ. Τασούλα και Καλογιάννη, ακολουθούν, ο Ευάγγελος Καραμπίνας, η Νατάσα Τύρου-Ούζα και ο Χάρης Λαζάνης.

ΠΡΕΒΕΖΑ:Πρώτος ο βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης, ο πρώην δήμαρχος Ζηρού Δημήτρης Γιολδάσης, η επικοινωνιολόγος Μαρία Κατσικοβόρδου και ο Κώστας Χρήστου.

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ:Ο βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας, ο Νίκος Κάτσιος, ο πρώην υφυπουργός Αντώνης Μπέζας και η Ευτυχία Σκούρα.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Τα νέα ονόματα είναι του αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Μητσόπουλου και του δικηγόρου Αθηνών, Θανάση Κόκκινου, υιό του επίτιμου προέδρου του Αρείου Πάγου Βασίλη Κόκκινου. Στις πρώτες θέσεις θα είναι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος και η Ελένη Μακρή – Θεοδώρου.

ΒΟΙΩΤΙΑ: Στη λίστα δεν θα είναι ο πρώην βουλευτής Γιάννης Καράμπελας που πήγε στο Ποτάμι, ενώ στο ψηφοδέλτιο θα είναι ο νυν βουλευτής Ευάγγελος Μπασιάκος, ο πρώην βουλευτής Ανδρέας Κουτσούμπας και η Λουκία Θεοδώρου-Μαγουλά, η Κική Μαχαιρά, ενώ στην τελευταία θέση θα είναι η δημοσιογράφος Αρια Αγάτσα. Τελικά εκτός ψηφοδελτίου έμεινε ο Βαγγέλης Γιαννάκης, υιός του κεντρικού στελέχους των ΑΝΕΛ, Μιχάλη Γιαννάκη που διετέλεσε και βουλευτής της Ν.Δ.

ΕΥΒΟΙΑ: Πρώτος στη λίστα ο νυν βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου και ακολουθούν ο πρώην υπουργός Κώστας Μαρκόπολος, ο Γιώργος Βοσκός, ο Βασίλης Δεμερτζής, η Τζοβάννα Γκόγκου, η Σίσυ Λάιου, η Ματίνα Ρέτσα και ο Νίκος Λισυγάκης (κεντρικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ).

ΦΩΚΙΔΑ: Την πρώτη θέση θα είναι η πρώην βουλευτής του νομού Ασπασία Μανδρέκα και ακολουθούν, ο πρώην δήμαρχος Δελφών και Γραβιάς Θανάσης Μανανάς και ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Χαλιορής (προέρχεται από ΟΝΝΕΔ).

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Στις δυο πρώτες θέσεις είναι οι βουλευτές και πρώην υπουργοί, ο Μάριος Σαλμάς και ο Κώστας Καραγκούνης (νυν εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ) και ακολουθούν, η Γεωργία Μπόκα, ο Χρήστος Παϊσιος, ο Δημήτρης Μπαλαμπάνης, η Σοφία Ανδρικούλα, η Μαρία Φωκά, η Εύη Κατσιώπη και η Ελισσάβετ Λίτου.

ΑΧΑΪΑ: Πρώτος στη λίστα ο νυν βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης και ακολουθούν: Άγγελος Τσιγκρής (Εγκληματολόγος), Θανάσης Νταβλούρος (τέως Βουλευτής), Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος (Δημοσιογράφος-Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας ), Έφη Γιαννιά (Απόστρατος ΕΛ.ΑΣ), Έλενα Κονιδάρη-Αντωνοπούλου (Δημόσιος Υπάλληλος Υγείας), Δημήτρης Αντωνακόπουλος, Γρηγόρης Κοντοδήμος (Ιδιωτικός Υπάλληλος), Αθηνά Τραχήλη, Ασπασία Ρηγοπούλου και Βάνα Ντσελβέ (τέως Πολιτευτής -Δικηγόρος).

ΗΛΕΙΑ: Στην πρώτη θέση είναι ο βουλευτής και πρώην υπουργός Κώστας Τζαβάρας, ενώ στην τελευταία τιμητική θέση μπήκε η Κρινιώ Κανελλοπούλου, πρώην βουλευτής που συστρατεύθηκε, μετά την απόφαση του Γιώργου Κοντογιάννη να μην είναι υποψήφιος. Μετά τον κ. Τζαβάρα, ακολουθούν, η Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ο Ανδρέας Μαρίνος, ο Θόδωρος Βλαγκούλης, η Ολυμπία Βλαχαντώνη και ο Χάρης Λαμπρόπουλος.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αμετάβλητες θα παραμείνουν οι πέντε πρώτες θέσεις και το νέο όνομα είναι στην έκτη θέση, ο Γιώργος Πετρίτσης. Στην πρώτη θέση είναι ο νέος βουλευτής Χρίστος Δήμας και ακολουθούν ο πρώην υφυπουργός Νίκος Ταγαράς, ο πρώην βουλευτής Κώστας Κόλλιας, ο Γρηγόρης Καρπούζης και η Γιώτα Μπάκα.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις το ψηφοδέλτιο, στην κορυφή του οποίου είναι ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός και ακολουθεί ο Βασίλης Σιδέρης. Αμέσως μετά είναι η δικηγόρος Σόνια Κρίγγου-Τάνταρου (πήρε τη θέση του Δημήτρη Σχοινοχωρίτη που αποχώρησε), σύζυγος του Δημήτρη Κρίγγου, Αντιδημάρχου του Δήμου Άργους – Μυκηνών και ακολουθούν η Θεοδώρα Καλογεράκου και ο Κώστας Δημούλης.

ΑΡΚΑΔΙΑ: Στην πρώτη θέση είναι ο βουλευτής Κώστας Βλάσης και ακολουθούν, ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος και η Εύη Τατούλη (κόρη του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη), ενώ τη λίστα συμπληρώνουν, ο Στάθης Κούλης και ο Χρήστος Δημόπουλος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Στην πρώτη θέση είναι ο τέως Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που εκλέγεται στη Μεσσηνία από το 1977 και ακολουθεί ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος. Εάν η Ν.Δ. είναι πρώτο κόμμα θα εκλέξει σίγουρα δυο βουλευτές και παίζεται εάν θα κερδίσει και τρίτη έδρα. Ακολουθούν, Μίλτος Χρυσομάλλης, Δημήτρης Σαμπαζιώτης, Περικλής Μαντάς, Μαρία Οικονομάκου και Αντωνία Μπούζα – Κωνσταντέλου.

ΛΑΚΩΝΙΑ: Στην πρώτη θέση είναι ο βουλευτής και πρώην υφυπουργός Αθανάσιος Δαβάκης και ακολουθούν, η πρώην βουλευτής Φεβρωνία Πατριανάκου, ο Λέανδρος Καλογεράκος, η Βερονίκη Λέκκα και το νέο πρόσωπο είναι ο Γιάννης Κουλιζάκος (ιστορικό στέλεχος την δεκαετία του 1980 της ΟΝΝΕΔ).

ΚΡΗΤΗ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Πρώτος στη λίστα είναι ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης (και στη Β΄ Αθηνών) και ακολουθούν ο βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γρηγόρης Πασπάτης, ο Μάξιμος Σενετάκης, ο Γιώργος Ματαλλιωτάκης, ο Γιάννης Δεικτάκης (γιος του πρώην βουλευτή), η Ελένη Γρηγοράκη, ο Γιώργος Μπαμιεδάκης, η Μαρία Λυδάκη, η Ρέα Αλεξανδράκη και η Ελένη Κτιστάκη.

ΧΑΝΙΑ: Στην πρώτη θέση είναι ο βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης και ακολουθούν, Μανούσος Βολουδάκης, Κυριάκος Βιρβιδάκης, Ευαγγελία Τσαμουρτζή – Κονταξάκη, Χριστίνα-Ελβίδα Στασινού και Γιώργος Δασκαλάκης.

ΡΕΘΥΜΝΟ: Επικεφαλής ο βουλευτής Γιάννης Κεφαλογιάννης και ακολουθούν, ο Κώστας Δανδουλάκης, ο Μανώλης Καλλιονάκης και η Αγγελική Παπαδάκη.

ΛΑΣΙΘΙ: Πρώτος ο βουλευτής και γραμματέας της Κ.Ο. Γιάννης Πλακιωτάκης, Γιάννης Κουνενός, Ελένη Βλάσση και Βαγγέλης Μαυρικάκης.

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΛΕΣΒΟΣ: Πρώτος ο βουλευτής και πρώην υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου, ακολουθεί ο πρώην βουλευτής Παύλος Βογιατζής και οι Δημήτρης Παπαγιαννίδης, Ελεωνόρα Γεώργα και Βασιλική Αψώκαρδου.

ΣΑΜΟΣ-ΙΚΑΡΙΑ: Δεν υπήρξαν αλλαγές προσώπων για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο νομό Σάμου. Στην πρώτη θέση είναι ο καθηγητής Καρδιολογίας από την Ικαρία Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο ιατρός Μάνος Λογοθέτης και ο νυν αντιδήμαρχος Καρλοβάσου Τάσος Καλατζής.

ΧΙΟΣ: Στην πρώτη θέση είναι ο βουλευτής και πρώην υφυπουργός Νότης Μηταράκης.

ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Μάνος Κόνσολας, Βασίλης Υψηλάντης, Γιάννης Παππάς, Μίκα Ιατρίδη, Στέφανος Δράκος, Αγγελος Καλαθιανάκης και Νινέττα Μανούση.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ: Στην πρώτη θέση ο βουλευτής και πρώην υπουργός Γιάννης Βρούτσης, η Κατερίνα Μονογιού, ο Γιώργος Βακόνδιος, ο Χαράλαμπος Δαρζέντας, ο Γιώργος Χριστόπουλος και ο Γιώργος Λαζαρόπουλος.

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Πρώτος ο νυν βουλευτής Στέφανος Γκίκας και ακολουθούν, ο Γιάννης Κοντός, ο Σπύρος Κροκίδης και η Φανή Τσιμπούλη. Η Αντζελα Γκερέκου που ήταν υποψήφια με τη ΝΔ, προερχόμενη από το ΠαΣοΚ, τελικά ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια, ενώ είχε ακουστεί πως επιθυμούσε ένταξη στη λίστα της Β΄ Αθηνών.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ: Συμμετέχουν ο Χαράλαμπος Λυκούδης, ο Σάββας Σαββαόγλου και η Πηνελόπη Λυκούδη.

ΛΕΥΚΑΔΑ: Στη λίστα είναι οι Θανάσης Καββαδάς και Βασίλης Μελάς, ενώ την τελευταία στιγμή εντάχθηκε και η ιατρός Γεωργία Αυγερινού.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Επικεφαλής ο Διονύσης Ακτύπης, ακολουθεί η γιατρός, Ευτυχία Δαμουλάκη και ο έμπορος, Ντένις Μαλαπέτσας.

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΟΖΑΝΗ: Καμία αλλαγή στη λίστα, στην οποία συμμετέχουν ο νυν βουλευτής Γιώργος Κασαπίδης, ο πρώην υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο πρώην περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας, Γιώργος Δακής και οι Στάθης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Τοπαλίδης, Φώτης Ζυγούρης, Γάκη Στεργιανή.

ΦΛΩΡΙΝΑ: Γιάννης Αντωνιάδης, Σωτήρης Βόσδου, Ιωάννα Ζάχου και Στάθης Κωνσταντινίδης.

ΓΡΕΒΕΝΑ: Τιμολέων Κοψαχείλης, Λάμπρος Χατζηζήσηςκαι Λευτέρης Καραϊορδανίδης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Η βουλευτής Μαρία Αντωνίου, ο πρώην βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο Κώστας Λιάντσης και ο Ανδρέας Γούλιος.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΣΕΡΡΕΣ: Εκτός από τους βουλευτές Κώστα Καραμανλή και Φωτεινή Αραμπατζή, στη λίστα θα είναι μεταξύ άλλων ο συνεργάτης της Ντόρας Μπακογιάννη, Τάσος Χατζηβασιλείου, ο προερχόμενος από την ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Στέλιος Καλαποτλής και η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Φωτεινή Βαδικόλλια.

ΠΕΛΛΑ: Στην πρώτη θέση ο βουλευτής και πρώην υπουργός Γιώργος Καρασμάνης και ακολουθούν οι πρώην βουλευτές Διονύσης Σταμενίτης και Ιορδάνης Τζαμτζής, ενώ στις υπόλοιπες θέσεις είναι η Γεσθημανή Πασχαλίδου, ηΕυθαλία Τσαλκιτζή και ο Στέργιος Αντωνίου.

ΠΙΕΡΙΑ: Πρώτος ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος, ακολουθούν οι πρώην βουλευτές, Αννα Μάνη-Παπαδημητρίου και Γιώργος Κωνσταντόπουλος και οι Γιώργος Παπαστεργίου, Δημήτρης Μπέης και Κλέβουλος Θεοτόκης.

ΗΜΑΘΙΑ: Απόστολος Βεσυρόπουλος, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Τάσος Μπαρτζώκας, Γεωργία Μπατσαρά, Κώστας Γιοβανόπουλος (πρώην βουλευτής, προερχόμενος από ΑΝΕΛ) και Αποστόλης Εμμανουηλίδης.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ

ΕΒΡΟΣ: Στην πρώτη θέση είναι ο βουλευτής Αναστάσιος Δημοσχάκης, οι δύο πρώην υφυπουργοί Κυριάκος Γεροντόπουλος και Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, ο Ευάγγελος Ρούφος, ο Νίκος Βαφειάδης (γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων και πρώην αντιδήμαρχος) και ο πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Μαρίνος Ουζουνίδης.

ΡΟΔΟΠΗ: Στο ψηφοδέλτιο, το οποίο παρουσίασε προ ημερών στην Κομοτηνή η Ντόρα Μπακογιάννη, συμμετέχουν, ως επικεφαλής ο βουλευτής και πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης και ακολουθούν ο μουσουλμάνος Μουσταφά Κατραντζή, η Βούλα Ελευθεριάδου, ο έτερος μουσουλμάνος Αχμέτ Ιδρίς και η Μαρία Λιακάκη –Μανίτσα.

ΞΑΝΘΗ: Αισιοδοξία στη ΝΔ για την δεύτερη έδρα, μετά την απόφαση του κόμματος, να βάλει στη δεύτερη θέση της λίστας, μετά τον βουλευτή και πρώην υπουργό Αλέκο Κοντό, τον μουσουλμάνο γιατρό Ακίφογλου Μπηρόλ. Ακολουθούν η Γεωργία Ανδρέου, ο Κώστας Μαλάκης και ο Ιρφάν Χατζηγκενέ.

ΚΑΒΑΛΑ: Στην πρώτη θέση είναι ο βουλευτής και πρώην υφυπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος, ακολουθεί ο Γιώργος Καλαντζής, επί σειρά ετών βουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, ο Γιάννης Πασχαλίδης και ο Κώστας Κλειτσιώτης.

ΔΡΑΜΑ: Στη Δράμα, μετά τον νυν βουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη, το νέο όνομα είναι ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Κώστας Παπαδόπουλος και ακολουθούν, ο Κώστας Μπλούχος, ο Κώστας Κοντός και ο Παναγιώτης Μωυσίδης.

Αρης Ραβανός

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024