Eπέστρεψε στο Μιλάνο για να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μίλαν ο Μάριο Μπαλοτέλι, καθώς δεν είχε μέλλον στη Λίβερπουλ. Ο Ιταλός σταρ αποκτήθηκε από την αγγλική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δεν έπεισε ποτέ τον προπονητή των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος επανειλημμένα τον είχε αφήσει στον πάγκο, λόγω της παρουσίας στην επίθεση των Στάριτζ και Στέρλινγκ.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αυτές τις μέρες πρωταγωνιστεί με την Αίγυπτο στο Κόπα Άφρικα, ωστόσο μια γιορτινή ανάρτησή του προκάλεσε και πάλι το... μουσουλμανικό αίσθημα.
Το off στο βίντεο της τηλεκριτικής σημαίνει κι άλλο κρυμμένο μυστικό, καθώς η ΚΕΔ δεν δημοσιοποιεί διαλόγους του VAR, συναντήσεις με παράγοντες, ενώ έκανε πίσω και στη δημόσια αναγγελία των αποφάσεων