Μαθαίνουν αντιπάλους ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος (14:00)
Στη Νιόν της Ελβετίας είναι στραμμένα τα βλέμματα των φίλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς στις 14:00 (OTE TV, Eurosport) θα διεξαχθεί η κλήρωση για τα πλέι οφ του Europa League. Το πρωί της Παρασκευής, η UEFA ανακοίνωσε τον διαχωρισμό των ομάδων σε υποομίλους και έτσι έχουμε μια πιο σαφή εικόνα για τους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου. Ουσιαστικά, οι «πράσινοι» μετά τον αποκλεισμό τους από το Champions League, βρίσκονται στους «ισχυρούς» της κλήρωσης του Europa, όπως άλλωστε και ο ΠΑΟΚ που τα προηγούμενα χρόνια έκανε καλές ευρωπαϊκές πορείες, συγκεντρώνοντας πολύτιμους βαθμούς. Αντίθετα στους θεωρητικά «ανίσχυρους» βρίσκεται ο Ατρόμητος.
Στη Νιόν της Ελβετίας είναι στραμμένα τα βλέμματα των φίλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς στις 14:00 θα διεξαχθεί η κλήρωση για τα πλέι οφ του Europa League.
Το πρωί της Παρασκευής, η UEFA ανακοίνωσε τον διαχωρισμό των ομάδων σε υποομίλους και έτσι έχουμε μια πιο σαφή εικόνα για τους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου.
Ουσιαστικά, οι «πράσινοι» μετά τον αποκλεισμό τους από το Champions League, βρίσκονται στους «ισχυρούς» της κλήρωσης του Europa, όπως άλλωστε και ο ΠΑΟΚ που τα προηγούμενα χρόνια έκανε καλές ευρωπαϊκές πορείες, συγκεντρώνοντας πολύτιμους βαθμούς.
Αντίθετα στους θεωρητικά «ανίσχυρους» βρίσκεται ο Ατρόμητος. Στα πλέι οφ που θα διεξαχθούν στις 20 οι πρώτοι αγώνες και στις 27 Αυγούστου οι ρεβάνς, συνολικά συμμετέχουν 44 ομάδες.
Αναλυτικά οι υποόμιλοι πριν από την κλήρωση:
Πιθανοί αντίπαλοι Παναθηναϊκού
Ελσίνκι (Φινλανδία)
Τουν (Ελβετία)
Αστρα (Ρουμανία)
Μίντιλαντ (Δανία)
Οντ Γκρένλαντ (Νορβηγία)
Καμπάλα (Αζερμπαϊτζάν)
Πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ
Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν)
Μόλντε (Νορβηγία)
Γιάμπλονετς (Τσεχία)
Μπρόντμπι (Δανία)
Μιλσάμι (Μολδαβία)
Πιθανοί αντίπαλοι Ατρομήτου
Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία)
Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)
Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)
Μπορντό (Γαλλία)
Λεχ Πόζναν (Πολωνία)
Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξεκάθαρος ο Σλοτ για την ήττα από την Παρί: «Ήμασταν τυχεροί που χάσαμε μόνο με 2-0»
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» για τα προημιτελικά του Europa Conference League
- Στη Σόφια για να «κλειδώσει» την πρωτιά ο Ολυμπιακός – «Τελικός» στη Roig Arena για τον Παναθηναϊκό με τη Βαλένθια
- Έλειπε ο Γουεμπανιάμα, «χόρευε» ο Φοξ για τους Σπερς (vids)
- ΑΕΚ: Οι δύο αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκολιτς στο πρώτο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (pics)
- Γκολ και highlights από όλα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Champions League (vid)
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Η αποβολή του Κουμπαρσί άνοιξε τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442