Στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μονακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέφαν Ελ Σαράουΐ, δανεικός για ένα χρόνο από τη Μίλαν. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, μάλιστα, διατηρεί οψιόν αγοράς του 22χρονου επιθετικού στο τέλος της επόμενης σεζόν. Ο Ιταλός, με καταγωγή από την Αίγυπτο, άσος είχε την περασμένη σεζόν 18 συμμετοχές και 3 γκολ στη Serie A, επανερχόμενος από σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε για πολλούς μήνες εκτός δράσης.
Στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μονακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέφαν Ελ Σαράουΐ, δανεικός για ένα χρόνο από τη Μίλαν.
Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, μάλιστα, διατηρεί οψιόν αγοράς του 22χρονου επιθετικού στο τέλος της επόμενης σεζόν. Ο Ιταλός, με καταγωγή από την Αίγυπτο, άσος είχε την περασμένη σεζόν 18 συμμετοχές και 3 γκολ στη Serie A, επανερχόμενος από σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε για πολλούς μήνες εκτός δράσης.
«Είναι εξαιρετικό συναίσθημα που υπέγραψα στη Μονακό. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου δίνει. Ελπίζω να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας με την κατάκτηση του τίτλου», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ελ Σαράουΐ, ο οποίος φόρεσε το 2012 για πρώτη φορά τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας.
Την περασμένη εβδομάδα ήταν διαρροές ορισμών που δεν διαψεύστηκαν, είχαν προηγηθεί «η θέση της ΚΕΔ» και «οι τιμωρίες διαιτητών» για επίδειξη δύναμης της προπαγάνδας