Ο dj Poldoore στην Αθήνα για να συνδυάσει τζαζ με χιπ χοπ
Συνδυάζει το παλιό με το καινούριο, τη τζαζ με το χιπ χοπ, και ταυτόχρονα τα δυο τους με τη σόουλ και τη φανκ. Ο Poldoore επιστρέφει στην Αθήνα για να ένα dj set στις 19 Ιουλίου στο Gazarte. Μοιράζοντας τα νεανικά του χρόνια ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Βέλγιο, είχε τα αυτιά του ανοιχτά […]
Συνδυάζει το παλιό με το καινούριο, τη τζαζ με το χιπ χοπ, και ταυτόχρονα τα δυο τους με τη σόουλ και τη φανκ. Ο Poldoore επιστρέφει στην Αθήνα για να ένα dj set στις 19 Ιουλίου στο Gazarte.
Μοιράζοντας τα νεανικά του χρόνια ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Βέλγιο, είχε τα αυτιά του ανοιχτά στους διαφορετικούς ήχους που κυκλοφορούσαν και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.
Χτίζοντας από πολύ νωρίς με όλα αυτά τα υλικά το δικό του, προσωπικό και χαρακτηριστικό ήχο, δεν άργησε να τραβήξει την προσοχή της Cold Busted, μια από τις χαρακτηριστικότερες εταιρίες του Λος Άντζελες, που τον καλωσόρισε στους κόλπους της πριν καν ο Poldoore κλείσει τα είκοσί του χρόνια.
Η επιτυχία ήρθε από το πρώτο του άλμπουμ, και δεν του γύρισε την πλάτη μέχρι σήμερα. Ποιος δεν έχει λικνιστεί στο ρυθμό των ιδιοφυών του εκδοχών στο «But I do» ή στο «Ain’t no Sunshine»;
Info Poldoore, Κυριακή 19 Ιουλίου Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι Ώρα έναρξης: 22.00 Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 7€
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας