Τι λέει ο Π. Κουρουμπλής για το email υπέρ του «Όχι»
«Ενημερωτικό σημείωμα» χαρακτηρίσε ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, το έγγραφο που φέρεται να εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους διοικητές των νοσοκομείων και το οποίο τους προτρέπει να ταχθούν υπέρ του «Όχι» στο δημοψήφισμα. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δέχθηκε την ύπαρξη του επίμαχου εγγράφου και τόνισε οτι «σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να στηρίξουμε το 'οχι'».
«Ενημερωτικό σημείωμα» χαρακτηρίσε ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, το έγγραφο που φέρεται να εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους διοικητές των νοσοκομείων και το οποίο τους προτρέπει να ταχθούν υπέρ του «Όχι» στο δημοψήφισμα.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε, κατά τη διάρκεια συνέντευξη Τύπου για τις Προνοιακές Δομές, για την ύπαρξη του επίμαχου εγγράφου το χαρακτήρισε «ενημερωτικό σημείωμα» και τόνισε οτι «σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να στηρίξουμε το ‘οχι’».
Έσπευσε, ωστόσο, να διευκρινίσει ότι, «αν όμως η κυβέρνηση δεχθεί την περικοπή των 900 εκατομμυρίων ευρώ από την Πρόνοια, όπως έχει προταθεί από τους θεσμούς, εγώ θα παραιτηθώ».
Σχολιάζοντας δε την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, ο υπουργός Υγείας την χαρακτήρισε «δύσκολη, αλλά στα δύσκολα φαίνονται οι καλοί καπετάνιοι. Ο ελληνισμός έχει εμπειρία στις δυσκολίες, έχει γερό DNA και είμαι βέβαιος οτι θα τα καταφέρουμε».
Μαίρη Μπιμπή
health.in.gr
- «Η υποκριτική των μαλλιών» – Ο Μάικλ Ντάγκλας και το αιώνιο πείραγμα με τον Τζακ Νίκολσον
- Μπαρτζώκας: «Δεν θα έχουμε τον Τζόσεφ το αμέσως επόμενο διάστημα, μας περιμένουν πολύ σημαντικά παιχνίδια»
- Τραγωδία στην Άρτα: 35χρονη πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πάγωσε» το κοινό με τη σοβαρή πτώση της Λίντσεϊ Βον – Ούρλιαζε από τον πόνο (vid)
- Διδυμότειχο: Άγγιξε τα 6,5 μέτρα η στάθμη του νερού στο Πύθιο – Συστάσεις προς τους κατοίκους οικισμών
- Gen Z: Μισθός, υγεία και προσωπική ζωή – Όταν η γενιά αυτή μιλάει και ακούγεται, οι εργοδότες κερδίζουν
- «Πλησιάζει στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Χέιζ-Ντέιβις»
- ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Καμία εμπιστοσύνη και καμία συναίνεση με την κυβέρνηση των σκανδάλων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)








































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [08.02 – 14.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/e237c4ed-7268-45d4-bb6f-615b214b0f66-315x220.jpeg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442