Το Παρίσι έθεσε υποψηφιότητα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024
Το Παρίσι έγινε και επίσημα η πόλη που θα διεκδικήσει εκ μέρους της Γαλλίας τη διοργάνωση των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2024. Η γαλλική ολυμπιακή επιτροπή κατέθεσε επίσημα σήμερα τη σχετική υποψηφιότητα, πριν από τη λήξη της σχετικής προθεσμίας στις 15 Σεπτεμβρίου. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή θα επιλέξει την πόλη που θα διοργανώσει τους αγώνες το 2017.
Το Παρίσι έγινε και επίσημα η πόλη που θα διεκδικήσει εκ μέρους της Γαλλίας τη διοργάνωση των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.
Η γαλλική ολυμπιακή επιτροπή κατέθεσε επίσημα σήμερα τη σχετική υποψηφιότητα, πριν από τη λήξη της σχετικής προθεσμίας στις 15 Σεπτεμβρίου. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή θα επιλέξει την πόλη που θα διοργανώσει τους αγώνες το 2017.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, είχε ταχθεί εδώ και καιρό υπέρ της υποψηφιότητας.
Το Παρίσι, το οποίο διοργάνωσε για τελευταία φορά Ολυμπιακούς Αγώνες το 1924, είχε διεκδικήσει -χωρίς επιτυχία- τις διοργανώσεις του 1992, του 2008 και του 2012.
Η Βοστόνη, το Αμβούργο και η Ρώμη έχουν ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους για τη διεκδίκηση των αγώνων του 2024.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Λιντς. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Λιντς για τα προημιτελικά του FA Cup. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.