
Σαπέν: Η Ελλάδα πρέπει να εξασφαλίσει συμφωνία έως τις 30 Ιουνίου
Στην ανάγκη η ελληνική κυβέρνηση να έλθει σε συμφωνία με τους πιστωτές της πριν από τις 30 Ιουνίου αναφέρεται ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα Τετάρτη στη Le Figaro.
Στην ανάγκη η ελληνική κυβέρνηση να έλθει σε συμφωνία με τους πιστωτές της πριν από τις 30 Ιουνίου αναφέρεται ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα Τετάρτη στη Le Figaro.
Ο Σαπέν ξεκαθαρίζει πως εάν η Ελλάδα δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό θα πρέπει να βρει δημοσιονομικά ισοδύναμα. «Η Ελλάδα πρέπει να βρει ισοδύναμα για να μην πειράξει τις συντάξεις», δήλωσε.
Ο ίδιος πάντως χαρακτήρισε σημαντική την τήρηση των πρωτογενών πλεονασμάτων και στη βάση αυτή ξεκαθάρισε πως η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να διασφαλίσει τα μέσα για να καλύπτει τις δαπάνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League: Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των play offs
- «Πάμε μια βόλτα;»: Τι θα δούμε στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη στο MEGA
- Classic Rock: Το μεγάλο αφιέρωμα για τους Rolling Stones έρχεται την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Int.: Έρχεται αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- ΑΕΚ – Μπανταλόνα: Ώρα υπέρβασης και πρόκρισης για την Ένωση
- Πυρ ομαδόν κατά της πρότασης για δόμηση σε περιοχές Natura
- Ο Κάνιε Γουέστ κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου και στη Γαλλία
- Τα ενοίκια «καίνε» το πορτοφόλι των νοικοκυριών – Αποκαλυπτική μελέτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442