Ο Σφαιρόπουλος έκανε το τραπέζι σε παίκτες και διοίκηση
Μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού στη σειρά των τελικών και το ξεφάντωμα σε νυχτερινό κέντρο μέχρι πρωίας, οι πρωταθλητές Ελλάδας ξανασυναντήθηκαν τη Δευτέρα, δίνοντας συνέχεια στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του 11ου τίτλου του Ολυμπιακού. Σε χαμηλότερους τόνους αυτή τη φορά, εν συγκρίσει με την νύχτα της Κυριακής, παίκτες και διοίκηση δείπνησαν μαζί, σε παραλιακό εστιατόριο στο Μικρολίμανο, μετά από πρόσκληση του τεχνικού του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλου.
Μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού στη σειρά των τελικών και το ξεφάντωμα σε νυχτερινό κέντρο μέχρι πρωίας, οι πρωταθλητές Ελλάδας ξανασυναντήθηκαν τη Δευτέρα, δίνοντας συνέχεια στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του 11ου τίτλου του Ολυμπιακού.
Σε χαμηλότερους τόνους αυτή τη φορά, εν συγκρίσει με την νύχτα της Κυριακής, παίκτες και διοίκηση δείπνησαν μαζί, σε παραλιακό εστιατόριο στο Μικρολίμανο, μετά από πρόσκληση του τεχνικού του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλου.
Αφού πρώτα έγινε ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που στην πρώτη παρουσία του σε θέση βασικού προπονητή ομάδας Ευρωλίγκας φτάνει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, ο Σφαιρόπουλος μετρά μία ακόμη προσωπική και ιστορική επιτυχία από χθες το βράδυ, αυτή του 5-0 σερί νικών επί του Παναθηναϊκού, ρεκόρ που ποτέ άλλοτε δεν έχει καταγραφεί υπέρ του Ολυμπιακού μέσα σε μία σεζόν, στις αναμετρήσεις του με τον «αιώνιο» αντίπαλο.
Παρουσία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, οι «ερυθρόλευκοι» είπαν… αντίο σε μία κοπιαστική σεζόν που με εξαίρεση την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας, μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί, λόγω της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της συμμετοχής στον τελικό της Ευρωλίγκας απέναντι στη Ρεάλ, μέσα στη Μαδρίτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ζάκυνθος: «Ήταν ό,τι πολυτιμότερο είχα στη ζωή μου» – Συγκλονίζουν οι γονείς του μικρού Λίο που κατασπάραξε το pitbull
- Η γη της ελιάς: Δύσκολες αποφάσεις και έντονες συγκρούσεις
- To μήνυμα του Πρωθυπουργού στο 27ο Ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum
- Ιαπωνία: Τσουνάμι «χτύπησε» το Αομόρι και το Χοκαίντο μετά τον σεισμό 7,6 Ρίχτερ
- Warner Bros: Η Paramount κάνει επιθετική προσφορά, αμφισβητώντας τη συμφωνία των 72 δισ. με το Netflix
- Ποντάροντας πολλά στο 32…
- Αρχαίο ναυάγιο στην Αλεξάνδρεια επιβεβαιώνει τον ιστορικό Στράβωνα
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442