
Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά κοντά στα Τουρκοβούνια, δεν απειλήθηκαν σπίτια
Ξερά χόρτα και πεύκα έκαψε η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας στις παρυφές των Τουρκοβουνίων, στο Γαλάτσι της Αθήνας, πριν τεθεί υπό μερικό έλεγχο από την Πυροσβεστική. Δεν απειλήθηκαν σπίτια.
Ξερά χόρτα και πεύκα έκαψε η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας στις παρυφές των Τουρκοβουνίων, στο Γαλάτσι της Αθήνας, πριν τεθεί υπό μερικό έλεγχο από την Πυροσβεστική. Δεν απειλήθηκαν σπίτια.
Ξέσπασε λίγο μετά τις 3, στη συμβολή των οδών Γ. Σουρή και Ακτημόνων και σύμφωνα με την Πυροσβεστική ήταν κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς όμως να απειλεί σπίτια.
Οι φλόγες της έκαψαν ξερά χόρτα και πεύκα.
Κινητοποιήθηκε δύναμη 30 πυροσβέστών με 14 οχήματα, ενώ νωρίτερα ρίψεις νερού έκανε και πυροσβεστικό ελικόπτερο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Νέα πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές του Σάντσεθ σε τοπικές εκλογές – Μεγάλη αύξηση για την Ακροδεξιά
- Σχέση: Τι κάνεις όταν «χάνεσαι» στη μετάφραση;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Φεβρουαρίου
- Ιδιοκτήτες ασφαλισμένων ακινήτων – Πώς θα «κλειδώσουν» έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
- Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα – Της έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 40 λεπτά
- Συνταγές: Street food από σπίτι
- Ιαπωνία: Μεγάλη άνοδος στο χρηματιστήριο μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Τακαΐτσι
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442