Με αποκλεισμό της έδρας του για τέσσερις αγωνιστικές τιμώρησε η αθλητικός δικαστής της ΟΧΕ τον ΠΑΟΚ, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον δεύτερο τελικό της Α1 χάντμπολ των ανδρών με αντίπαλο το Διομήδη Αργους, στην Πυλαία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» τιμωρήθηκε αρχικά με δύο αγωνιστικές, αλλά η ποινή του διπλασιάζεται, επειδή ήταν υπότροπος από τον τελικό του κυπέλλου. Η απόφαση αυτή σημαίνει ότι οι πρωταθλητές θα δώσουν κεκλεισμένων των θυρών τα πρώτα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια τους τη νέα σεζόν, ενώ απαγορεύτηκε και η τηλεοπτική κάλυψη των αναμετρήσεων αυτών.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στην OPAP Arena σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι χωρίς περιθώρια για απώλεια, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ, που έχει την ψυχολογία στα… ύψη.
Ο Άλεκ Πίτερς με τα τρία τρίποντα που πέτυχε κόντρα στο Μαρούσι, πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας των ξένων παικτών του Ολυμπιακού με τα περισσότερα εύστοχα σουτ από τα 6,75μ. στην Stoiximan GBL.